Entreprenør i Odense

Velkommen til siden om entreprenør i Odense. Her vil du kunne finde en lokal entreprenør i Odense, blive klogere på hvilke opgaver en entreprenør typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en entreprenør og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Bakmann ApS

13 km fra Odense

Ansatte 2

  19 anbefalinger

Etableret 2015

Profilbillede

SLE Service

55 km fra Odense

Ansatte 3

  3 anbefalinger

Etableret 2013

Profilbillede

MHE-Multiservice

110 km fra Odense

Ansatte 16

  10 anbefalinger

Etableret 2014

Profilbillede

Eliba

119 km fra Odense

Ansatte 12

Etableret 2018

Hvilke opgaver kan en entreprenør hjælpe med?

En faglært entreprenør i Odense varetager forskelligt entreprenørarbejde, og han beskæftiger sig således med alle typer opgaver lige fra renoveringer til nyanlæg. Blandt de mere typiske arbejdsopgaver for en entreprenør er bl.a. belægning, kloakarbejde, udgravning til fundamenter samt udgravning til huse, og i forbindelse med dette sørger entreprenøren naturligvis for, at arbejdet altid udføres i overensstemmelse med de pågældende love, der gør sig gældende for området. Endelig kan du hos en entreprenør også søge masser af professionel rådgivning og vejledning, så du kan få gode råd til, hvordan du eksempelvis kan forebygge problemer med kloakker eller afløb. En entreprenør i Odense kan naturligvis være behjælpelig inden for byens grænser, men herudover hjælper han også i omegnen omkring byen – og det gælder både for private såvel som erhvervskunder.

Belægningsarbejde

Det er således en entreprenør, du skal tage kontakt til, såfremt du har brug for hjælp til belægningsarbejde, da han udfører alle former for denne type arbejde. En entreprenør vil her kunne være behjælpelig i form af belægning af terrasser, havegange, indkørsler, fortove og pladser, og herudover laver han også mindre støtte mure i forbindelse med eksempelvis jordafskærmning i indkørsler. Går du og drømmer om en større renoveringsopgave af en eksisterende belægning, kan det ofte være billigere blot at genbruge den gamle belægning, og her vil en entreprenør kunne hjælpe dig. Det konkrete arbejde består her i, at entreprenøren blot tager sten og fliser op til rensning, og herudover stabiliserer han ligeledes underlaget, for herefter at lægge de gamle sten på plads igen. Men såfremt du insisterer på en ny belægning, vil en entreprenør naturligvis også kunne hjælpe dig med det.

Jord- og gravearbejde

Endelig kan du af en entreprenør få hjælp til opgaver inden for jord- og gravearbejde, da han som regel har mange års erfaring med denne type opgaver for primært private personer, hvor opgaverne typisk er udgravning til huse, tilbygninger eller haver. I forbindelse med større projekter arbejder entreprenører ofte sammen med andre virksomheder i Odense.

Når du får en entreprenør til at klare enten gravearbejdet eller jordarbejdet for dig, undersøger han altid forinden, om der er nogle særlige aspekter, der skal tages hensyn til, så du kan være ganske sikker på, at alt foregår lige efter bogen.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af entreprenør i Odense

Kunde billede

Bo Blakø

September 2017

Tilbygning
Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimal-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimal-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.

Jane og Bo

Kunde billede

Hans Nielsen

September 2017

Meget tilfreds
Gennem en konstruktiv dialog og arkitektens åbenhed over for vores ønsker har vi fået et hus der både i ydre såvel som i indre performence har indfriet alle vores krav og ønsker.
Med venlig hilsen
Hans Nielsen

PEB Gruppen ApS

9 km fra Odense

Ansatte 2

  6 anbefalinger

Etableret 2015

Bremsbøl Entreprise

107 km fra Odense

Ansatte 55

Etableret 2004