facebook tracking pixel

Elektriker - Fjenneslev

Få op til 3 gratis tilbud fra lokale håndværkere

  • Du får svar indenfor kort tid
  • Håndværkere i hele landet
  • Gratis og uforpligtende
Find en lokal Elektriker

Hvis du hellere vil have et tilbud, kan du indhente et herunder.

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme.
Skal udføres i august 2020.

En elektriker, også kendt som en elinstallatør, er en fagmand der arbejder med elektriske installationer i bl.a. bygninger og maskiner. Som privat forbruger vil du primært opleve, at elektrikeren kan hjælpe dig med at reparere ledninger, gennemse el-installationer, opsætte lamper og stikkontakter, installere hårde hvidevarer osv. Titlen elektriker er en beskyttet titel, der kræver autorisation. Det betyder at alle og enhver altså ikke kan kalde sig elektriker. Her på siden kan du finde autoriserede elektrikere i Fjenneslev.

Håndværker.dk har dygtige elektrikere klar til at hjælpe dig i Fjenneslev

Søren anbefaler Heimdal El-teknik ApS

5 / 5

Virksomheden reagerede promte på min henvendelse, jeg fik et tilbud og opgave blev løst til aftalt tid og pris. Faktisk lidt billigere.

Kirsten anbefaler Heimdal El-teknik ApS

5 / 5

har fået lavet el-arbejde super tilfreds med arbejdet

Sådan finder vi den helt rigtige elektriker i dit nærområde

Sådan finder vi den helt rigtige håndværker i dit nærområde

...og det er faktisk ret enkelt at komme i kontakt med en dygtig håndværker tæt på dig. Læs de 3 trin om hvordan vores service virker.

1. Du fortæller os dit postnummer

Læs hvordan vi bruger dit postnummer

Med dit portnummer finder vi frem til de håndværkere, som er i dit lokalområde.

2. Vi finder håndværkere i en radius af din bopæl

Læs mere

Du bestemmer selv radiusen fra din bopæl ved at justere fra 0 til 100 km.

3. Du vælger en dygtig håndværker

Læs mere om anbefalinger

Det stærke ved Håndværker.dk er, at det er forbrugere, med egne erfaringer fra at have fået udført håndværksmæssigt arbejde, der anbefaler håndværkere til andre forbrugere. Derfor arbejder vi konstant på at skabe størst mulig gennemsigtighed og brugervenlighed, så forbrugerne trygt og nemt kan finde den helt rigtige håndværker. Følgende er en beskrivelse af, hvordan vi generelt håndterer anbefalinger. Oplever du snyd, eller har du konstruktiv feedback, hører vi gerne fra dig.

Hvilke anbefalinger bliver vist?

Vi udvikler hele tiden Håndværker.dk, og der kommer hele tiden nye håndværkere til. Derfor er der håndværkere, som ikke findes på siden endnu, men vi opretter hele tiden – og gerne – nye håndværksfirmaer. Vores mål er, at alle håndværkere skal være synlige og kan anbefales af forbrugere på Håndværker.dk. Både gode og dårlige anbefalinger vises af udført arbejde. Vi viser de nyeste anbefalinger først og regner gennemsnitlige værdier ud på baggrund af samtlige anbefalinger, som den enkelte håndværker har fået. Er en håndværker nævnt ved personnavn i en anbefaling, og han ikke ønsker dette, forbeholder vi os retten til at ændre det til firmanavnet.

Hvornår vises min anbefaling?

Du kan forvente at din anbefaling bliver offentliggjort så snart du har verificeret med enten Facebook, SMS eller e-mail. Den anbefalede håndværker har mulighed for at skrive ét enkelt svar til anbefalingen. Det er et bevidst valg at forbrugeren ikke kan svare herpå, for at undgå en lang samtaletråd. Begge parter har dog mulighed for til hver en tid at redigere deres anbefaling/svar ved at logge ind på Håndværker.dk.

Hvordan undgår vi snyd?

For at undgå falske anbefalinger eller misbrug af personlige oplysninger, så skal alle, der laver en anbefaling bekræfte deres identitet. Dette kan  gøres ved at verificere personlige oplysninger via e-mail, SMS eller Facebook. Hvis kommentaren i en anbefaling tydeligt viser, at der ikke er tale om udført arbejde, fjerner vi anbefalingen. Er der tale om en verserende juridisk tvist i en sag mellem bygherre og håndværker, vil anbefalingen midlertidigt blive fjernet, mens sagen kører. Håndværker.dk beslutter ud fra den enkelte sag, om anbefalingen skal vises eller ej.

Derudover gennemfører Håndværker.dk minimum 10 stikprøver hver måned, hvor vi beder om dokumentation for, at et stykke arbejde rent faktisk er blevet udført. Dokumentationen kan fx være en betalt faktura, billedmateriale eller en korrespondance mellem håndværkeren og kunden, som tydeligt viser, at der er tale om udført arbejde. I sjældne tilfælde kan Håndværker.dk verificere en anbefaling gennem mundtlig korrespondance med bygherren, hvis vi vurderer at det er tilstrækkeligt. Stikprøverne foretages for at sikre forbrugerne bedst muligt. Endelig tjekker Håndværker.dk altid brugervurderinger, hvis der er mistanke om snyd.

Anbefalinger på Håndværker.dk
.

Sammenlign Fjenneslev's 3 højest anbefalede elektriker på Håndværker.dk.

46 anbefalinger

4.9 / 5

LKV-EL

LKV-EL- elsker udfordringerDet, jeg holder mest af ved mit arbejde, er, når løsningen ikke ligger ligefor, og jeg tvinges til at lægge hovedet i blød og tænke kreativt. For mig handler det om at finde løsninger, der både er elegante, funktionelle og - i bedste fald - energibesparende.15 års erfaringJeppe Grønbech er navnet, og jeg har arbejdet som elinstallatør, siden jeg blev færdiguddannet i 2002. Efter at have arbejdet som overmontør i mange år, savnede jeg den direkte kontakt med kunderne. Jeg nyder at have med mennesker at gøre og at bruge min viden og knowhow til at finde fornuftige løsninger på konkrete problemer inden for mit felt. Mit ekspertise rækker lige fra traditionelle boliginstallationer, over IHC-anlæg til avancerede CPS-installationer i kontorer og industrisektoren. Heri indgår:•Almindelige elinstallationer•Udstedelse af el-sikkerhedsattester•Installationer i nybyggeri - private, offentlige og virksomheder•Energioptimering•Lysstyring•Installationer for gulvvarme•Installationer for opvarmning•Renovering af elinstallationer i forbindelse med ombygning•LED-belysning•Køkkener•Badeværelser•Intelligente installationer med IHC•Servicering af boligkomplekser•El-tracing•Solceller - opsætning og montering•Energioptimering•CTS - ventilationsanlæg, varmecentraler og lysstyring  Præcision og effektivitetJeg arbejder meget koncentreret og med stor præcision, og hvis der ikke er noget driller, bliver projektet færdiggjort hurtigt og effektivt. Det går dog aldrig ud over kvaliteten, for hos mig er intet færdigt, før alt står snorlige, og resultatet har fået den sidste finish.Jeg er medlem af TEKNIQ, og jeg ser frem til at komme en tur forbi og se på netop din opgave.

22 anbefalinger

4.9 / 5

ROs Teknik ApS

RO´s Teknik ApS- professionelt el-arbejde med service man kan mærkeDet er uden tvivl vores erfaring og professionalisme, der er stærkeste kort her hos Ro´s Teknik. Vi er en moderne elektrikervirksomhed, der blev startet i 2010 af mig selv Michael og min partner Kim. Vi blev begge uddannet elektrikere i 1996 og har siden været godt rundt i mange dele af branchen, som har givet os masser af erfaring og uvurderlig knowhow.I dag er vi 15 ansatte i firmaet, og vi tilbyder kvalitetsarbejde og service inden for traditionelle installationsopgaver samt teknisk rådgivning og tilsyn på ingeniørstadie. Her et udpluk af de opgaver vi typisk løser: • Installationer ved nybyggeri og tilbygninger• Renovering og vedligeholdelse af elinstallationer• Installation af intelligente elinstallationer - KNX med flere• Udskiftning af eltavler og HPFI-relæ• Service og vedligeholdelse af installationer i boligforeninger og virksomheder • Renovering af køkkener og badeværelser som totalentreprise• Installation af indbygningshøjtalere• Rådgivning om energioptimering, herunder LED-belysning• Rådgivning og tilsyn på ingeniørstadie til erhvervssektoren og privateSe de nyeste tiltag i vores showroomI vores showroom i Roskilde kan vi demonstrere det nyeste indenfor kontakter, spots, udvendige lamper, indbygningshøjtalere og meget mere. Overlad trygt dit byggeprojekt til osVores fornemmeste opgave som elektrikere er, at vores kunder får en vellykket og tryg byggeproces. Derfor tilbyder vi også at tage hånd om hele dit byggeprojekt som totalentreprise, med håndværkere der står for samme gode kvalitet som os selv. Det gør det mere overskueligt for dig, da du kun skal kommunikere med en håndværker - nemlig os.Vi er medlem af TEKNIQ og dækker hele Sjælland. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.Vi glæder os til at høre fra dig!

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her

Håndværkere

${ getResults.length } af ${ resultTotal } håndværkere

${item.label}
Se resultat

Branche

chevron
${item.IndustryName}
Vis flere Skjul

Medlem af

chevron
${item.name}
Vis flere Vis less

By

Radius (${distance} km)

Opgavetype

${tag.Key}

Gennemsnits rating

Antal anbefalinger (${antalrange[0]} - ${antalrange[1]})

Vundet priser

Månedens Håndværker
Håndværker.dk Prisen

Kan komme ud til et møde

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16

Kan fanges på telefonen

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16
Se resultat Nulstil

Tilpas udvalg

By
Radius (${distance} km)
Opgavetype
${tag.Key}

Branche

${item.IndustryName}
Vis flere Skjul

Medlem af

${item.name}
Vis flere Vis less

Gennemsnits rating

Antal anbefalinger (${antalrange[0]} - ${antalrange[1]})

Vundet priser

Månedens Håndværker
Håndværker.dk Prisen

Kan komme ud til et møde

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16

Kan fanges på telefonen

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16

${ getResults.length } af ${ resultTotal } håndværkere

Tilpas listen efter  

menu Kompakt list Detaljeret

Ingen resultater fundet.

${ item.RatingCount } anbefalinger

${item.HasPrBadgetext}

Månedens Håndværker

ikke medlem

${item.Name}

- ${ item.ZipCode } ${ item.City } , ${ GetDistance(item) } km

- Etableret i ${ item.YearOfEstablishment }

- ${ item.NumberOfEmployees } ansatte

- ${ item.Address }

${item.HasPrBadgetext}

${item.HasPrBadgetext}

${ item.RatingCount } anbefalinger

Månedens Håndværker

Månedens Håndværker

${item.Name}

Se profil

- Etableret i ${ item.YearOfEstablishment }

- ${ item.NumberOfEmployees } ansatte

- ${ item.ZipCode } - ${ item.City } , ${ GetDistance(item) } km

- ${ item.Address }

Fjern favorit
Del Facebook SMS

${ getResults.length } af ${ resultTotal } håndværkere

Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

Nødvendige

Nødvendige cookies gør en hjemmeside brugbar ved at aktivere de grundlæggende og nødvendige funktioner, fx side-navigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden, som kræver et login. Uden de nødvendige cookies fungerer hjemmesiden ikke optimalt.

Preferences
Statistik
Marketing
Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send