Elektriker i Odense

Velkommen til siden om elektriker i Odense. Her vil du kunne finde en lokal elektriker i Odense, blive klogere på hvilke opgaver en elektriker typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en elektriker og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Morud VVS & EL ApS

13 km fra Odense

Ansatte 11

  100 anbefalinger

Etableret 1993

Profilbillede

Kontec El & Teknik

16 km fra Odense

Ansatte 3

Etableret 2019

Profilbillede

Netto El 2000 ApS

24 km fra Odense

Ansatte 1

Etableret 1999

Profilbillede

Holmedal El

78 km fra Odense

Ansatte 1

Profilbillede

Søndergaard Entreprise ApS AUT. Elinstallatør

82 km fra Odense

Ansatte 4

Etableret 2010

Profilbillede

Jysk Teknik

105 km fra Odense

Ansatte 6

  20 anbefalinger

Etableret 2014

Profilbillede

Fog El ApS

123 km fra Odense

Ansatte 15

Etableret 2000

Hvilke opgaver kan en elektriker hjælpe med?

En faglært elektriker i Odense klarer alt lige fra almindelige elinstallationer og high-end installationer til fejlfinding samt service. En elektriker er således din samarbejdspartner, som vil kunne løse din opgave, uanset om der er tale om en lille eller kompliceret opgave. Elektrikeren vil således eksempelvis kunne hjælpe dig med at sætte spots op i dit køkken eller i gangen, og han kan samtidig hjælpe dig med at sætte stikkontakter op i dit hjem. Herudover vil han også kunne hjælpe i forbindelse med større opgaver, hvor han sørger for at sammensætte den komplette samt helt rigtige løsning for dig, der matcher alle dine ønsker og behov.

Elinstallation

En elektriker arbejder med alle typer for bygningsinstallationer, hvad end det er til tilbygning, ombygning af en eksisterende bygning, renovering af en ældre bygning eller nybyggeri. Elektrikeren vil således kunne hjælpe dig med at få fuldstændigt styr på elektriciteten i den pågældende ejendom, så du kan få blåstemplingen fra myndighederne. En elektriker i Odense arbejder desuden med andre håndværkere inden for andre fag, og herudover arbejde han også med rådgivere, arkitekter samt bygherre omkring specifikke løsninger.

El-projektering

Det er ligeledes en faglært elektriker, du skal kontakte, såfremt du har brug for hjælp til el-projektering, som er analyse af behov og angivelse af produkter, som skal bruges til formålet. En elektriker vil desuden både kunne være behjælpelig med elektrikeropgaver indendørs og udendørs, og hvad end du har brug for at få klarlagt forbruget i forbindelse med en el-løsning, eller såfremt du har brug for hjælp til at lave styklister til et større entreprisetilbud, vil en professionel elektriker således være den helt rette mand at få fat i.

El-rådgivning og energioptimering

Du kan også få masser af rådgivning omkring el hos en elektriker om bl.a. forskellige løsninger samt de enkelte fordele og ulemper, der følger med. Elektrikere rådgiver om alt lige fra de helt små til de større løsninger, og herudover hjælper han dig med at holde overblikket, så alle detaljer passer til lige netop den løsning, du ønsker.

Endelig kan du få kompetent rådgivning om dine elinstallationer, da man lige så godt kan vælge at konvertere til bæredygtige materialer, som både giver godt lys, samtidig med at du kan få mulighed for at spare penge, når du alligevel skal bygge om, renovere eller bygge nyt. Der findes mange forskellige belysningsformer i dag, og her kan du få mange dyrebare råd af en faglært elektriker.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af elektriker i Odense

Kunde billede

Malia Busch Mogensen

April 2019

Malet lejlighed
Simpelthen verdens bedste service! Vi stod med en lejlighed der skulle flyttes ind i 3 dage efter vi kontaktede maleren. På trods af at det var i påsken, blev dette klaret hurtigt og effektivt med den bedste kvalitet. Kæmpe anbefaling herfra!

Kunde billede

Jeppe Forsberg Rasmussen

Marts 2019

Godt arbejde til tiden
Jeg har kun gode oplevelser med Murermester Johnny Lolk, som har stået for alt murerarbejdet i vores nye badeværelse. Det er flinke folk, som laver et solidt stykke arbejde - desuden er alle aftalte tider blevet overholdt. I vores nye badeværelse har firmaet stået for støbning af gulv, pudset vægge og udført et flot flisearbejde. Jeg kan kun give mine anbefalinger til dette firma.

AllTek ApS

5 km fra Odense

Ansatte 15

  6 anbefalinger

Etableret 2015

Aut. El-Installatør Kai Hansen

9 km fra Odense

Ansatte 5

  20 anbefalinger

Etableret 2007

MP Byggeservice

9 km fra Odense

Ansatte 1

AHA Construction ApS

9 km fra Odense

Ansatte 1

  5 anbefalinger

Kappendrup ApS

15 km fra Odense

Ansatte 7

  5 anbefalinger

Etableret 2006

Tteknik

58 km fra Odense

Ansatte 1

  1 anbefalinger

Etableret 2009

Group Protection

62 km fra Odense

Ansatte 1

  1 anbefalinger

Occasus ApS.

67 km fra Odense

Ansatte 1

  1 anbefalinger

E-klima

108 km fra Odense

Ansatte 1

Etableret 2018