Mora Armatur

Mora Armatur er en del af den svenske koncern FM Mattsson Mora Group AB, der er Nordeuropas ældste producent af armaturer. Gruppen sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater under de stærke og veletablerede varemærker FM Mattsson, Mora Armatur og Damixa. Læs mere  

Østbirkvej 2
5240 Odense NØ

Hvor?

Mora Armatur: Æstetik og innovation i højsædet

Mora Armatur er designede, håndlavede armaturer af højeste kvalitet. Vandhaner og termostater bliver produceret i Mora ved Siljan-søen i hjertet af Sverige, hvor den 30.000 m2 store fabrik har ligget i 150 år. Al produktion fra første sandkorn til færdigt forkromet armatur finder sted på fabrikken i Sverige, hvor også et stort team af udviklingsingeniører arbejder med at sikre høj innovation og teknik.

Mora Armatur er et af de mest energibevidste og bæredygtige armaturbrands. Energibesparende funktioner og en miljøbevidst produktion gør Mora Armatur til et foretrukkent valg for bygherrer med et grønt mindset og krav til miljøcertificeringer. For Mora Armatur er en vandhane ikke bare en vandhane – udover at give rent drikkevand, skal armaturet også hjælpe med at spare vand og energi og bidrage til vores miljøbevidste tilgang til klimaet. Vores armaturer og løsninger indgår i flere testcases om energioptimering, hvor besparelsespotentialet gerne overstiger 30%, men ofte ligger nærmere de 50-60 % i sparet energi til opvarmning af varmt vand. Flere danske energiselskaber har derfor energi-godkendt Mora Armaturs produkter og kan derfor yde energitilskud til vores armaturer.

Mora Armatur er en del af den svenske koncern FM Mattsson Mora Group AB, der er Nordeuropas ældste producent af armaturer. Gruppen sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater under de stærke og veletablerede varemærker FM Mattsson, Mora Armatur og Damixa.