facebook tracking pixelMP BYG & BAD er VVS | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

MP BYG & BAD

MP Byg og Bad
- kvalitet betaler sig

Siden jeg blev selvstændig i 2004, har jeg altid haft samme tilgang til det at være Vvs'er. Jeg gør meget ud af at være åben og imødekommende, når jeg møder mine kunder. Gennem god dialog og vejledning finder vi sammen frem til en løsning, du bliver glad for. Og så rydder jeg i øvrigt altid op efter mig selv.

Kan mit fag til fingerspidserne
Mit navn er Michael Paepcke, og jeg har arbejdet som Vvs'er siden starten af 1980'erne. Det er mange år inden for branchen, og jeg har derfor en ballast og erfaring, der gør, at jeg efterhånden kan håndværket til fingerspidserne. Det kan kunderne lide, for mange af dem vender tilbage igen og igen.

Jeg tilbyder alt slags arbejde inden for faget - både som enkeltopgaver eller som løbende service.

• Gasinstallationer
• Gasfyr
• Fjernvarmeinstallationer
• Fjernvarme-units
• Reparationsarbejde af vand, varme, sanitet samt afløb
• Badeværelser
• Tagrender, kobber, zink samt inddækninger
• Gulvvarme

Klarer også større renoveringsprojekter
Her vil jeg særligt fremhæve renoveringsopgaver på badeværelser, som jeg har lavet utroligt meget af gennem årene. Jeg har ligeledes opbygget gode, tillidsfulde relationer til andre håndværksgrupper og kan derfor tilbyde en samlet løsning på et større renoveringsprojekt. Både byggestyring og et godt overblik er også kompetencer jeg besidder.

Du kan desuden være helt tryg ved at lade mig arbejde for dig. Jeg er medlem af brancheorganisationen Arbejdsgiverne, som også har en garantiordning.

Tags

Michael Paepcke

CVR: 27727867

Næsborgvej 54 st.th.
2650Hvidovre

Etableret i 2004
1 ansatte

Del MP BYG & BAD på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

30

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Michael Paepcke, MP BYG & BAD

Del MP BYG & BAD på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
MP BYG & BAD

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk

Vi har et godt og solidt samarbejde

6 cases fra MP BYG & BAD
Vis flere cases

Håndværker

MP BYG & BAD

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.7 ....

Kommentarer og anbefalinger
af MP BYG & BAD

39 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra MP BYG & BAD :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

MP BYG & BAD
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale

4.7

Baseret på 39 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

95 %

Overholder budgettet

92 %

Ryder godt op efter sig

96 %

Overholder aftaler

95 %

Er god til at lytte til kunden

95 %

Vil du anbefale os

94 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo
MP BYG & BAD MP Byg og Bad- kvalitet betaler sigSiden jeg blev selvstændig i 2004, har jeg altid haft samme tilgang til det at være Vvs'er. Jeg gør meget ud af at være åben og imødekommende, når jeg møder mine kunder. Gennem god dialog og vejledning finder vi sammen frem til en løsning, du bliver glad for. Og så rydder jeg i øvrigt altid op efter mig selv.Kan mit fag til fingerspidserneMit navn er Michael Paepcke, og jeg har arbejdet som Vvs'er siden starten af 1980'erne. Det er mange år inden for branchen, og jeg har derfor en ballast og erfaring, der gør, at jeg efterhånden kan håndværket til fingerspidserne. Det kan kunderne lide, for mange af dem vender tilbage igen og igen.Jeg tilbyder alt slags arbejde inden for faget - både som enkeltopgaver eller som løbende service.• Gasinstallationer• Gasfyr• Fjernvarmeinstallationer• Fjernvarme-units• Reparationsarbejde af vand, varme, sanitet samt afløb• Badeværelser• Tagrender, kobber, zink samt inddækninger• GulvvarmeKlarer også større renoveringsprojekterHer vil jeg særligt fremhæve renoveringsopgaver på badeværelser, som jeg har lavet utroligt meget af gennem årene. Jeg har ligeledes opbygget gode, tillidsfulde relationer til andre håndværksgrupper og kan derfor tilbyde en samlet løsning på et større renoveringsprojekt. Både byggestyring og et godt overblik er også kompetencer jeg besidder. Du kan desuden være helt tryg ved at lade mig arbejde for dig. Jeg er medlem af brancheorganisationen Arbejdsgiverne, som også har en garantiordning. Michael Paepcke Michael Paepcke 2004-1-1 1 27727867 27727867 40511016https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/9898-140316/10001622048/47478934/BEST_CROP/3000/2000/72/IMG_7579.jpg
4.7 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 39
Kvalitets produkter monteret af kvalitets håndværker👌 Super forløb👏 April 2020
5
1 5
Kvalitets produkter monteret af en kvalitets håndværker meget tilfreds👌 Tak Michael April 2020
5
1 5
I forbindelse med et etablering af gulvvarme og nyt køkken tog Michael sig af VVS-arbejdet, inkl. dimensionering og indkøb af materialer. Han leverede et omhyggeligt, ordentligt arbejde i et fint samarbejde med de øvrige håndværkere. Da vi efter et stykke tid oplevede problemer med en af gulvvarme-komponenterne tog Michael sig af fejlsøgning og kommunikation med leverandøren, og udskiftede den komponent, mistanken samlede sig om - og som også viste sig at være synderen. March 2020
5
1 5
Tak for fint, hurtig og veludført arbejde. Jeg har fået skiftet 6 stk radiatorer og har virkelig været glad for den professionelle tilgang som Michael har til opgaven. Han var klar på hvad der kunne lade sig gøre og gjorde mig det klart. Han hørte mine ønsker og agerede derudfra. Jeg kan kun give Michael de bedste anbefalinger... behøver jeg at sige at tilbud og faktura matchede .. ingen ekstra overraskelser og der blev dækket af og ryddet op sådan at jeg ikke kunne se han har været der... bortset fra 6 nye fine radiatorer klar til at sprede varme👍🏻 October 2019
5
1 5
Total renovering af badeværelse, inkl. VVS, murerarbejde, el og maling. December 2017
5
1 5
Trukket nyt rør til påfyldning af vand på centralvarmeanlæg, monteret ny retyrføler til gulvvarme, montering af ny radiatorventil på radiator og afmonteret spulehane. December 2017
4
1 5
Allerede fra første henvendelse var Michael meget imødekommende og professionel. Han kom hurtigt og besigtigede værelserne, kom med fagligt gode spørgsmål til de mulige løsninger og gav efterfølgende et udførligt og prismæssigt fornuftigt tilbud.Michael gav sig den nødvendige tid til at udføre arbejdet til perfektion med blik for de små detaljer. Derudover var han meget grundig til at dække af og rydde op efter sig selv. Han kom altid på de aftalte tidspunkter og derudover var der bare generelt en rigtig god dialog omkring projektet.Kort sagt kunne oplevelsen ikke have været bedre. Så ring du bare til Michael, hvis du skal have lavet VVS - jeg tøver ikke med at ringe til ham igen.Casper Hansen November 2017
5
1 5
Michael var en stor hjælp i planlægningsfasen, så der blev taget de rigtige beslutninger. Under ombygningen var Michael “en del af familien”, og man lagde slet ikke mærke til, at han var der. Vi var ikke helt gode til tidsplanlægning, men Michael tilpassede sin tid til vores. Og en vigtig detalje - der var altid helt rent efter Michael havde været der. Det betød meget. Nu står vi med et nyt badeværelse, som vi er meget glade for, og kunne ikke have gjort det uden Michael fra MP Byg og Bad. ***** fra os. October 2017
5
1 5
Nyt badeværelse og gæstetoilet. Utrolig flot arbejde. Jeg er fuldt ud tilfreds og kan kun på det varmeste anbefale MP byg og bad. March 2017
5
1 5
Nu har vi to gange inden for kort tid haft besøg af Michael P. og det er da en håndværker man kun kan anbefale! Udover at komme til tiden så er han simpelthen så reel, dygtig og servicemindet at det er en ren fornøjelse. Simpelthen en unik og enestående vvser! Tak for din måde at være på! February 2017
5
1 5
Opsætning af ny radiator. Michael har simpelthen været så fantastisk igennem hele processen lige fra bestilling/tilbudsafgivelse til aflevering. Han kom ud for at besigtige stedet, inden han afgav tilbud på opgaven. Det var rart at vide, at han havde set det hele selv og at have mødt ham på forhånd. Michael kommer til tiden, bliver gerne en ekstra time eller to (selvom det er fredag) for at få arbejdet gjort færdigt og sidst men ikke mindst, Michael er fleksibel og tænker i alternative og æstetiske løsninger - ikke bare på at få sat noget op og komme videre. Han sørgede sågar for at vi lige fik en elektrikker forbi til at flytte en kontakt, som det viste sig nødvendigt at flytte, hvis vi valgte den helt optimale løsning, hvilket jeg jo helst ville. Alt i alt en af de bedste håndværkeroplevelser jeg har haft. Og så hjælper det jo også, at Michael udover at være dygtig og patentlig er behagelig og meget fremkommelig! December 2016
5
1 5
Jeg kan anbefale MP Byg og Bad. Alt blev lavet som aftalt og til tiden. October 2016
5
1 5
Meget kompetent og dygtig fagmand, som er meget omhyggelig med sit arbejde. Han er venlig og god at samarbejde med, han deler gerne sin viden og giver god information til det man gerne vil lave selv. Vi lagde selv flamingo og jern hvilket han gav fin rådgivning om. Prisen er fornuftig i forhold til opgaven. Han er pålidelig og overholder aftaler. Vi kan varmt anbefale Michael👌 October 2016
5
1 5
MP Byg og Bad har udført udmærket arbejde på diverse opgaver som montering af ny vask, brusesæt ny rør til vask og brusesæt, ny gasmaler og opvaskemaskine. August 2016
5
1 5
Hurtig tilbagemelding og rigtig pænt arbejde. June 2016
5
1 5
Jeg fik monteret ny håndvask med underskab i badeværelset + installeret vaskemaskine og trukket afløbsrør langs gulvet. Det blev et flot resultat og jeg er meget tilfreds med både udfaldet og Michaels gode service. Jeg vil bestemt ringe MP Byg og Bad ved næste VVS udfordring, og giver mine bedste anbefalinger! April 2016
5
1 5
Vi har benyttet MP Byg og Bad de seneste 10 år. To nye badeværelser plus alt, hvad der ellers kan opstå i et gammelt hus. Senest nyetableret radiator i karnap, så kuldebroen blev elimineret. Hos MP Byg og Bad bliver aftaler overholdt, man møder præcist og opgaverne løses på bedste vis til en rimelig pris March 2016
5
1 5
Michaels arbejde er meget flot udført. I hele forløbet har han været lyttende, og prøvet at imødekomme alle vores forslag til placering af gennemføringer, rørføringer og tilslutninger. Vi er yderst tilfredse med både forløbet og resultatet. Tingene blev lavet til tiden, med et smil og til den aftalte pris. Michael får mine bedste anbefalinger. March 2016
5
1 5
Jeg fik installeret ny vaskemaskine, og trukket nye afløbsrør langs skabe. Det er et utrolig flot resultat og jeg er meget tilfreds! Kan varmt anbefales! March 2016
5
1 5
Vi manglede tryk på det varme vand i bruseren, og det var lidt af et mysterium, hvor fejlen var. Vi frygtede, at det var den store tur med udskiftning af gamle vandrør i hele huset. Men Michael Paepcke fra MP Byg og Bad fandt problemet og løste det på en økonomisk rentabel måde. Vi kan varmt anbefale Michael Paepcke for at være pålidelig, hurtig til at svare, fagligt meget vidende og løser opgaven til stor tilfredsstillelse. Derud over er han en utrolig rar mand. February 2016
5
1 5
Jeg har fået tilsluttet et brugt gaskomfur og sat en gasmåler op February 2016
5
1 5
Vi er meget tilfredse med at vi valgte MP Byg og Bad, Michael var meget rar og lavede et flot stykke arbejde! Det blev dog lidt dyrere end hvad vi havde regnet med, men ville alligevel vælge MP Byg og Bad hvis vi skulle have lavet det igen. Vi er som sagt meget tilfredse! January 2016
5
1 5
Jeg forsøgte at få tilbud på ny radiator fra to forskellige VVSere. Men Michael Paepcke svarede meget hurtigt og relevant, så den anden nåede ikke så langt. Paepcke mødte op til tiden, afgav tilbud samme dag på mail og var hurtig til at udføre opgaven efter vores accept. Selve arbejdet startede til tiden og blev lavet pænt. Fin oprydning. Fin snak undervejs. Intet at klage over herfra. Kun ros January 2016
5
1 5
Godt og professionelt udført med masser af gode råd og vejledning til andre VVS udfordringer jeg har November 2015
5
1 5
Har fået monteret bruser inkl stang, toilet samt vask m. Tilhørende skab. Har været meget tilfreds med den valgte vvser. Meget omhyggelig, og med god forståelse for mine ønsker. September 2015
5
1 5
Regningen lå 1/3 højere end tilbuddet. Ved min flytning havde flyttefolkene sat en svamt i afløbslangen på vaskemaskinen, den så vvs manden ikke og monterede slangen. Det gav selvfølgelig problemer, maskinen viste at der var en fejl - noget var stoppet så vandet ikke kunne komme fra maskinen. Vi ringede til MP byg og Bad og blev gejdet til at afmomtere slangen, og der ser vi svampen stikke ud - meget tydlig og til stor undren at MP Byg og Bad kunne undgå at se den ????. Desuden fortalte MP Byg og Bad at man ikke kunne tage toppladen af vaskemaskinen (vaske og opvaskermaskine skulle stå under et bord) Jeg ringede til Siemens og fik her afvide at det kunne jeg godt. Det havde en meget stor betydning, da bordpladen ikke bare lige kunne hæves uden store omkostninger, så gudskelov tjekker vi det hos Siemens. August 2015
2
1 5
Jeg havde en forholdsvis simpel opgave der skulle løses: en vaskemaskine skulle monteres. Michael ringede og aftalte tid til at kigge forbi, selv om jeg foreslog at sende billeder på mail. Han kom og kikkede, og vidste dermed præcis hvad der skulle laves og hvad der skulle købes ind til opgaven. Der skulle monteres en vandhave, en vandlås, etc. Alt blev forklaret med et betryggende overblik. En time efter besøget sendte han et tilbud på job inkl. alle materialer. Ingen overraskelser eller uforudsete udgifter. Michael løste opgaven til UG! Super arbejde og smukt udført. (Ingen ledninger der hang i luften, o.l.) Og så var der totalt ryddet op. Jeg giver mine bedste anbefalinger - og jeg ved hvem jeg ringer efter næste gang! May 2015
5
1 5
Blev kontaktet telefonisk rimeligt hurtigt efter at have bedt om et tilbud - meget behagelig samtale. Fik et godt tilbud samt mulighed for at få udført opgaven meget meget hurtigt som i dagen efter - hvilket dog blev afslået, idet der lige skulle cleares med noget job etc. Opgaven blev udført hurtigt, effektivt og super godt indenfor den tidsramme der var aftalt. Vi er meget tilfredse med resultatet. October 2014
5
1 5
Michael har levet op til alle forventningerne og jeg er super tilfreds med hans arbejde. Han kom med realistiske og budget-venlige løsninger der blev udført hurtigt og som aftalt. Flot udført arbejde!! September 2014
5
1 5
En smule "sej" at få en aftale med, men til gengæld blev arbejdet udført hurtig og MEGET tilfredsstillende. September 2014
5
1 5
Næsborgvej 54 st.th. 2650 Denmark
MP BYG & BAD MP Byg og Bad- kvalitet betaler sigSiden jeg blev selvstændig i 2004, har jeg altid haft samme tilgang til det at være Vvs'er. Jeg gør meget ud af at være åben og imødekommende, når jeg møder mine kunder. Gennem god dialog og vejledning finder vi sammen frem til en løsning, du bliver glad for. Og så rydder jeg i øvrigt altid op efter mig selv.Kan mit fag til fingerspidserneMit navn er Michael Paepcke, og jeg har arbejdet som Vvs'er siden starten af 1980'erne. Det er mange år inden for branchen, og jeg har derfor en ballast og erfaring, der gør, at jeg efterhånden kan håndværket til fingerspidserne. Det kan kunderne lide, for mange af dem vender tilbage igen og igen.Jeg tilbyder alt slags arbejde inden for faget - både som enkeltopgaver eller som løbende service.• Gasinstallationer• Gasfyr• Fjernvarmeinstallationer• Fjernvarme-units• Reparationsarbejde af vand, varme, sanitet samt afløb• Badeværelser• Tagrender, kobber, zink samt inddækninger• GulvvarmeKlarer også større renoveringsprojekterHer vil jeg særligt fremhæve renoveringsopgaver på badeværelser, som jeg har lavet utroligt meget af gennem årene. Jeg har ligeledes opbygget gode, tillidsfulde relationer til andre håndværksgrupper og kan derfor tilbyde en samlet løsning på et større renoveringsprojekt. Både byggestyring og et godt overblik er også kompetencer jeg besidder. Du kan desuden være helt tryg ved at lade mig arbejde for dig. Jeg er medlem af brancheorganisationen Arbejdsgiverne, som også har en garantiordning. Credit Card DKK $$ Overholder tilbuddet 92 % af tiden Michael Paepcke Michael Paepcke 2004-1-1 1 27727867 27727867 40511016https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/9898-140316/10001622048/47478934/BEST_CROP/3000/2000/72/IMG_7579.jpg
4.7 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 39
Kvalitets produkter monteret af kvalitets håndværker👌 Super forløb👏 April 2020
5
1 5
Kvalitets produkter monteret af en kvalitets håndværker meget tilfreds👌 Tak Michael April 2020
5
1 5
I forbindelse med et etablering af gulvvarme og nyt køkken tog Michael sig af VVS-arbejdet, inkl. dimensionering og indkøb af materialer. Han leverede et omhyggeligt, ordentligt arbejde i et fint samarbejde med de øvrige håndværkere. Da vi efter et stykke tid oplevede problemer med en af gulvvarme-komponenterne tog Michael sig af fejlsøgning og kommunikation med leverandøren, og udskiftede den komponent, mistanken samlede sig om - og som også viste sig at være synderen. March 2020
5
1 5
Tak for fint, hurtig og veludført arbejde. Jeg har fået skiftet 6 stk radiatorer og har virkelig været glad for den professionelle tilgang som Michael har til opgaven. Han var klar på hvad der kunne lade sig gøre og gjorde mig det klart. Han hørte mine ønsker og agerede derudfra. Jeg kan kun give Michael de bedste anbefalinger... behøver jeg at sige at tilbud og faktura matchede .. ingen ekstra overraskelser og der blev dækket af og ryddet op sådan at jeg ikke kunne se han har været der... bortset fra 6 nye fine radiatorer klar til at sprede varme👍🏻 October 2019
5
1 5
Total renovering af badeværelse, inkl. VVS, murerarbejde, el og maling. December 2017
5
1 5
Trukket nyt rør til påfyldning af vand på centralvarmeanlæg, monteret ny retyrføler til gulvvarme, montering af ny radiatorventil på radiator og afmonteret spulehane. December 2017
4
1 5
Allerede fra første henvendelse var Michael meget imødekommende og professionel. Han kom hurtigt og besigtigede værelserne, kom med fagligt gode spørgsmål til de mulige løsninger og gav efterfølgende et udførligt og prismæssigt fornuftigt tilbud.Michael gav sig den nødvendige tid til at udføre arbejdet til perfektion med blik for de små detaljer. Derudover var han meget grundig til at dække af og rydde op efter sig selv. Han kom altid på de aftalte tidspunkter og derudover var der bare generelt en rigtig god dialog omkring projektet.Kort sagt kunne oplevelsen ikke have været bedre. Så ring du bare til Michael, hvis du skal have lavet VVS - jeg tøver ikke med at ringe til ham igen.Casper Hansen November 2017
5
1 5
Michael var en stor hjælp i planlægningsfasen, så der blev taget de rigtige beslutninger. Under ombygningen var Michael “en del af familien”, og man lagde slet ikke mærke til, at han var der. Vi var ikke helt gode til tidsplanlægning, men Michael tilpassede sin tid til vores. Og en vigtig detalje - der var altid helt rent efter Michael havde været der. Det betød meget. Nu står vi med et nyt badeværelse, som vi er meget glade for, og kunne ikke have gjort det uden Michael fra MP Byg og Bad. ***** fra os. October 2017
5
1 5
Nyt badeværelse og gæstetoilet. Utrolig flot arbejde. Jeg er fuldt ud tilfreds og kan kun på det varmeste anbefale MP byg og bad. March 2017
5
1 5
Nu har vi to gange inden for kort tid haft besøg af Michael P. og det er da en håndværker man kun kan anbefale! Udover at komme til tiden så er han simpelthen så reel, dygtig og servicemindet at det er en ren fornøjelse. Simpelthen en unik og enestående vvser! Tak for din måde at være på! February 2017
5
1 5
Opsætning af ny radiator. Michael har simpelthen været så fantastisk igennem hele processen lige fra bestilling/tilbudsafgivelse til aflevering. Han kom ud for at besigtige stedet, inden han afgav tilbud på opgaven. Det var rart at vide, at han havde set det hele selv og at have mødt ham på forhånd. Michael kommer til tiden, bliver gerne en ekstra time eller to (selvom det er fredag) for at få arbejdet gjort færdigt og sidst men ikke mindst, Michael er fleksibel og tænker i alternative og æstetiske løsninger - ikke bare på at få sat noget op og komme videre. Han sørgede sågar for at vi lige fik en elektrikker forbi til at flytte en kontakt, som det viste sig nødvendigt at flytte, hvis vi valgte den helt optimale løsning, hvilket jeg jo helst ville. Alt i alt en af de bedste håndværkeroplevelser jeg har haft. Og så hjælper det jo også, at Michael udover at være dygtig og patentlig er behagelig og meget fremkommelig! December 2016
5
1 5
Jeg kan anbefale MP Byg og Bad. Alt blev lavet som aftalt og til tiden. October 2016
5
1 5
Meget kompetent og dygtig fagmand, som er meget omhyggelig med sit arbejde. Han er venlig og god at samarbejde med, han deler gerne sin viden og giver god information til det man gerne vil lave selv. Vi lagde selv flamingo og jern hvilket han gav fin rådgivning om. Prisen er fornuftig i forhold til opgaven. Han er pålidelig og overholder aftaler. Vi kan varmt anbefale Michael👌 October 2016
5
1 5
MP Byg og Bad har udført udmærket arbejde på diverse opgaver som montering af ny vask, brusesæt ny rør til vask og brusesæt, ny gasmaler og opvaskemaskine. August 2016
5
1 5
Hurtig tilbagemelding og rigtig pænt arbejde. June 2016
5
1 5
Jeg fik monteret ny håndvask med underskab i badeværelset + installeret vaskemaskine og trukket afløbsrør langs gulvet. Det blev et flot resultat og jeg er meget tilfreds med både udfaldet og Michaels gode service. Jeg vil bestemt ringe MP Byg og Bad ved næste VVS udfordring, og giver mine bedste anbefalinger! April 2016
5
1 5
Vi har benyttet MP Byg og Bad de seneste 10 år. To nye badeværelser plus alt, hvad der ellers kan opstå i et gammelt hus. Senest nyetableret radiator i karnap, så kuldebroen blev elimineret. Hos MP Byg og Bad bliver aftaler overholdt, man møder præcist og opgaverne løses på bedste vis til en rimelig pris March 2016
5
1 5
Michaels arbejde er meget flot udført. I hele forløbet har han været lyttende, og prøvet at imødekomme alle vores forslag til placering af gennemføringer, rørføringer og tilslutninger. Vi er yderst tilfredse med både forløbet og resultatet. Tingene blev lavet til tiden, med et smil og til den aftalte pris. Michael får mine bedste anbefalinger. March 2016
5
1 5
Jeg fik installeret ny vaskemaskine, og trukket nye afløbsrør langs skabe. Det er et utrolig flot resultat og jeg er meget tilfreds! Kan varmt anbefales! March 2016
5
1 5
Vi manglede tryk på det varme vand i bruseren, og det var lidt af et mysterium, hvor fejlen var. Vi frygtede, at det var den store tur med udskiftning af gamle vandrør i hele huset. Men Michael Paepcke fra MP Byg og Bad fandt problemet og løste det på en økonomisk rentabel måde. Vi kan varmt anbefale Michael Paepcke for at være pålidelig, hurtig til at svare, fagligt meget vidende og løser opgaven til stor tilfredsstillelse. Derud over er han en utrolig rar mand. February 2016
5
1 5
Jeg har fået tilsluttet et brugt gaskomfur og sat en gasmåler op February 2016
5
1 5
Vi er meget tilfredse med at vi valgte MP Byg og Bad, Michael var meget rar og lavede et flot stykke arbejde! Det blev dog lidt dyrere end hvad vi havde regnet med, men ville alligevel vælge MP Byg og Bad hvis vi skulle have lavet det igen. Vi er som sagt meget tilfredse! January 2016
5
1 5
Jeg forsøgte at få tilbud på ny radiator fra to forskellige VVSere. Men Michael Paepcke svarede meget hurtigt og relevant, så den anden nåede ikke så langt. Paepcke mødte op til tiden, afgav tilbud samme dag på mail og var hurtig til at udføre opgaven efter vores accept. Selve arbejdet startede til tiden og blev lavet pænt. Fin oprydning. Fin snak undervejs. Intet at klage over herfra. Kun ros January 2016
5
1 5
Godt og professionelt udført med masser af gode råd og vejledning til andre VVS udfordringer jeg har November 2015
5
1 5
Har fået monteret bruser inkl stang, toilet samt vask m. Tilhørende skab. Har været meget tilfreds med den valgte vvser. Meget omhyggelig, og med god forståelse for mine ønsker. September 2015
5
1 5
Regningen lå 1/3 højere end tilbuddet. Ved min flytning havde flyttefolkene sat en svamt i afløbslangen på vaskemaskinen, den så vvs manden ikke og monterede slangen. Det gav selvfølgelig problemer, maskinen viste at der var en fejl - noget var stoppet så vandet ikke kunne komme fra maskinen. Vi ringede til MP byg og Bad og blev gejdet til at afmomtere slangen, og der ser vi svampen stikke ud - meget tydlig og til stor undren at MP Byg og Bad kunne undgå at se den ????. Desuden fortalte MP Byg og Bad at man ikke kunne tage toppladen af vaskemaskinen (vaske og opvaskermaskine skulle stå under et bord) Jeg ringede til Siemens og fik her afvide at det kunne jeg godt. Det havde en meget stor betydning, da bordpladen ikke bare lige kunne hæves uden store omkostninger, så gudskelov tjekker vi det hos Siemens. August 2015
2
1 5
Jeg havde en forholdsvis simpel opgave der skulle løses: en vaskemaskine skulle monteres. Michael ringede og aftalte tid til at kigge forbi, selv om jeg foreslog at sende billeder på mail. Han kom og kikkede, og vidste dermed præcis hvad der skulle laves og hvad der skulle købes ind til opgaven. Der skulle monteres en vandhave, en vandlås, etc. Alt blev forklaret med et betryggende overblik. En time efter besøget sendte han et tilbud på job inkl. alle materialer. Ingen overraskelser eller uforudsete udgifter. Michael løste opgaven til UG! Super arbejde og smukt udført. (Ingen ledninger der hang i luften, o.l.) Og så var der totalt ryddet op. Jeg giver mine bedste anbefalinger - og jeg ved hvem jeg ringer efter næste gang! May 2015
5
1 5
Blev kontaktet telefonisk rimeligt hurtigt efter at have bedt om et tilbud - meget behagelig samtale. Fik et godt tilbud samt mulighed for at få udført opgaven meget meget hurtigt som i dagen efter - hvilket dog blev afslået, idet der lige skulle cleares med noget job etc. Opgaven blev udført hurtigt, effektivt og super godt indenfor den tidsramme der var aftalt. Vi er meget tilfredse med resultatet. October 2014
5
1 5
Michael har levet op til alle forventningerne og jeg er super tilfreds med hans arbejde. Han kom med realistiske og budget-venlige løsninger der blev udført hurtigt og som aftalt. Flot udført arbejde!! September 2014
5
1 5
En smule "sej" at få en aftale med, men til gengæld blev arbejdet udført hurtig og MEGET tilfredsstillende. September 2014
5
1 5
Næsborgvej 54 st.th. 2650 Denmark