facebook tracking pixelKyed Byg A/S er Tømrer | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Kyed Byg A/S

Kyed Byg A/S

-Vi leder dine projekter sikkert i mål

Hos Kyed Byg A/S tager vi dig i hånden fra første idé til færdigt projekt og sørger i mellemtiden for alt med hensyn til rådgivning, projektering og udførelse. Vores dygtige fagmænd besidder alle mange kompetencer og kan derfor varetage alt fra taglægning, facaderenovering og isolering til renovering af døre og vinduer.

Hos Kyed Byg A/S tilbyder vi at varetage:

 • Totalløsninger
 • Energirenovering
 • Nybyggeri
 • Tag og facade
 • Køberrådgivning

Frederik Kyed blev færdiguddannet tømrer i 2004, og efteruddannede sig derefter til bygningskonstruktør med drømmen om at specialisere sig i totalløsninger og rådgivning. Han startede í 2010 Kyed Byg, som udfører alt fra små snedkeropgaver til tagudskiftning og hovedentrepriser på tilbygninger og nybygning af huse.

Rådgivning på første klasse

Med speciale i klima- og energirenovering har Frederik stor ekspertise i energioptimering af erhvervsbygninger og privatboliger. Kyed Byg A/S tilbyder derfor rådgivning i forbindelse med huskøb, så du undgår ubehagelige overraskelser, og så du er rustet til en eventuel forhandling af prisen.  

Nøglen til succes for os ...

- handler om høj kvalitet, god kommunikation, grundig planlægning og overholdelse af aftaler! Desuden er vi medlem af Dansk Håndværk og deres gode garantiordning, der dækker ved fejl og mangler ved byggeriet for op til 150.000 kroner. Vi sørger selvfølgelig for altid at udføre arbejdet i den bedste kvalitet, så det ikke bliver nødvendigt at benytte garantiordningen, men vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne garanti og sikkerhed.

Kontakt Kyed Byg A/S allerede i dag

Lyder vi som den rigtige samarbejdspartner for dig, og bor du i Nordsjælland eller i København, så kontakt Kyed Byg A/S og lad os høre mere om dit projekt. Fra vores firmaadresse i Tikøb kører vi bl.a. til Helsingør, Hillerød, Lyngby og Hovedstadsområdet. Vi tilbyder alle vores kunder en god uddybende dialog og et uforpligtende tilbud, så du nemt kan komme i gang med udførelsen af dit projekt.

Velkommen til Kyed Byg A/S.

Tags

Frederik Kyed

CVR: 38740547

Fredensborgvej 30
3080Tikøb

Etableret i 2017
13 ansatte

Del Kyed Byg A/S på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

40

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Frederik Kyed, Kyed Byg A/S

Del Kyed Byg A/S på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Kyed Byg A/S

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk

Vi har et godt og solidt samarbejde

2 cases fra Kyed Byg A/S
Vis flere cases

Håndværker

Kyed Byg A/S

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

5 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Kyed Byg A/S

49 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate,'MMMM YYYY').lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Kyed Byg A/S :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate,'MMMM YYYY').lang("da").format('MMMM YYYY')}

Kyed Byg A/S
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale

5

Baseret på 49 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

99 %

Overholder budgettet

99 %

Ryder godt op efter sig

99 %

Overholder aftaler

99 %

Er god til at lytte til kunden

99 %

Vil du anbefale os

99 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo
Kyed Byg A/S Kyed Byg A/S-Vi leder dine projekter sikkert i målHos Kyed Byg A/S tager vi dig i hånden fra første idé til færdigt projekt og sørger i mellemtiden for alt med hensyn til rådgivning, projektering og udførelse. Vores dygtige fagmænd besidder alle mange kompetencer og kan derfor varetage alt fra taglægning, facaderenovering og isolering til renovering af døre og vinduer.Hos Kyed Byg A/S tilbyder vi at varetage:Totalløsninger Energirenovering Nybyggeri Tag og facade KøberrådgivningFrederik Kyed blev færdiguddannet tømrer i 2004, og efteruddannede sig derefter til bygningskonstruktør med drømmen om at specialisere sig i totalløsninger og rådgivning. Han startede í 2010 Kyed Byg, som udfører alt fra små snedkeropgaver til tagudskiftning og hovedentrepriser på tilbygninger og nybygning af huse.Rådgivning på første klasseMed speciale i klima- og energirenovering har Frederik stor ekspertise i energioptimering af erhvervsbygninger og privatboliger. Kyed Byg A/S tilbyder derfor rådgivning i forbindelse med huskøb, så du undgår ubehagelige overraskelser, og så du er rustet til en eventuel forhandling af prisen.Nøglen til succes for os ...- handler om høj kvalitet, god kommunikation, grundig planlægning og overholdelse af aftaler! Desuden er vi medlem af Dansk Håndværk og deres gode garantiordning, der dækker ved fejl og mangler ved byggeriet for op til 150.000 kroner. Vi sørger selvfølgelig for altid at udføre arbejdet i den bedste kvalitet, så det ikke bliver nødvendigt at benytte garantiordningen, men vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne garanti og sikkerhed.Kontakt Kyed Byg A/S allerede i dagLyder vi som den rigtige samarbejdspartner for dig, og bor du i Nordsjælland eller i København, så kontakt Kyed Byg A/S og lad os høre mere om dit projekt. Fra vores firmaadresse i Tikøb kører vi bl.a. til Helsingør, Hillerød, Lyngby og Hovedstadsområdet. Vi tilbyder alle vores kunder en god uddybende dialog og et uforpligtende tilbud, så du nemt kan komme i gang med udførelsen af dit projekt.Velkommen til Kyed Byg A/S. Credit Card DKK $$ Overholder tilbuddet 99 % af tiden Frederik Kyed Frederik Kyed 2017-1-1 13 38740547 38740547 22338745https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/12326-030715/10000216557/15094700/BEST_CROP/3000/2000/72/IMG_0275.jpg
5 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 49
KyedByg har udført asbestsanering, fjernet gammelt eternittag og har efterfølgende lagt nyt tegltag samt monteret nye tagrender. Det har været en topprofessionel oplevelse hele vejen igennem. De har været gode til at kommunikere, har overholdt alle aftaler og tidsplaner, rydder op efter sig undervejs (!) og har leveret et rigtig flot nyt tag. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale dem. da February 2020
5
1 5
Udskiftning af tag på staldbygning. Super professionelt arbejde af behagelige håndværkere. Kan kun anbefale. da January 2020
4.8
1 5
Har fået renoveret mit anneks med nyt gulv og dør da December 2019
5
1 5
Arbejdet er perfekt udført og færdigt indenfor det lovede tidspunkt. da December 2019
4.8
1 5
Jeg har fået udskiftet en gammel yderdør til en ny. Arbejdet blev udført perfekt uden at jeg oplevede nogen gener. Jeg mødte udelukkende glade og venlige folk. da November 2019
5
1 5
Eternittag fjernet. Nyt tag bygget rupløjede, isolering og tagpap. Meget proffesionelt, omhyggeligt og pænt arbejde da October 2019
4.9
1 5
Kyed Byg har fungeret som totalentreprenør på en større renovering af vores 70er rækkehus inkl. nye vinduer, facader, lofter, flytning af vægge med mere. Forløbet har været meget tilfredsstillende: aftalerne holder, udover Frederiks egne folk - tømrerne - har han gode, pålidelige samarbejdspartnere, som er vant til at arbejde sammen og koordinere, så vi har kun ros både i.f.m. kvaliteten af arbejdet (tømrer, elektriker, VVS, maler, fugemand, gulvmand), og måden det er blevet gennemført. Sidst, men vigtigt, har vi også oplevet en meget samvittighedsfuld mangeludbedring efter projektets færdiggørelse. Alt er blevet fulgt op på. da June 2019
5
1 5
Vi har tidligere benyttet KyedByg til etablering af førstesal/nyt tag med tre værelser, balkon og bad. Derfor var KyedByg et naturligt valg, da vi nu skulle have etableret en terrassedør, hvor der tidligere havde siddet et vindue i stueetagen. Som altid grundig og omhyggelig og leverer et flot resultat vel inden for aftalte deadline. Overholder aftaler og spørger, hvis der er noget at være i tvivl om. De småting, der skulle udbedres blev ordnet førstkommende hverdag. Vi kan varmt anbefale KyedByg. da May 2019
4.9
1 5
Udskiftning af isolering og gulv over krybekælder. Kyed Byg leverer igen et godt stykke arbejde. Frederik fremstår som meget kompetent og yder god rådgivning, og hans ansatte er dygtige, imødekommende og rydder pænt op efter sig. Arbejdet blev leveret til tiden, og ændringer undervejs blev hurtigt kommunikeret på telefon eller mail. Frederik er meget tilgængelig - det tager aldrig lang tid, før man får svar på henvendelser. Vi er meget tilfredse med udførelsen af opgaven og resultatet. Vi anbefaler klart Kyed Byg. da March 2019
5
1 5
Vi har fået skiftet vinduer og døre i huset, revet loft ned samt hulrums isolering. Vi har været super glade for hele processen, arbejdet er blevet udført hurtigere end vi havde regnet med og med en professionalitet du ikke møder mange steder idag. Jeg vil til hver en tid bruge kyed byg A/S og kan kun anbefale andre at gøre det samme. Med venlig hilsen Camilla og Allan da March 2019
5
1 5
Jeg har lige fået renoveret en lille spisestuen i mit sommerhus. Jeg blev anbefalet tømrermester Frederik Kyed, af en gammel vens søn, der er murer. Jeg har fået isoleret og træbeklædt et lille rum på ca. 20 m2, sat en ny dobbelt havedør i , nye glas i de gamle vinduer, og fire nye små vinduer i taget. Vinduerne skulle sættes ovenover de fire gamle vinduer, der sad i væggen, men problemet var, at p.g. Af spærrerne i taget, kunne jeg ikke få loft- og vægvinduer lige over hinanden. Det slog mig helt ud, og jeg var ved at droppe ovenlysvinduerne, indtil Frederiks tømrer pludselig fik den ide, at han kunne skrubbe de gamle vinduer, (som var bærende). Resultat er lige det jeg havde ønsket, og jeg sender en stor tak til den iderige tømrer, der fik ideen. Venlig hilsen Gitte Bonfils da February 2019
5
1 5
Opgave: Udskiftning af bølge-eternit tag, efterisolering med papiruld på loftet samt udskiftning af varmtvandsbeholder ( der er placeret på loftet ). Frederik virkede fra første sekund troværdig og professionel. Så selv om hans bud var det højeste ( ”Pris og kvalitet hænger sammen” ), valgte jeg ham til opgaven. SÅ kom hans folk ud. I februar. Vejret skiftede mellem sne & slud og solskin & iskold februar vind. Hold op hvor de knoklede. Jeg havde tilfældigvis fri nogle af dagene og kunne følge lidt med i projektet. Og jeg fik et lille indblik i, hvor meget arbejde er rent faktisk er i en sådan opgave. Respekt herfra! En af posterne i tilbuddet var ”Hævning af eksisterende el-samledåser på loftet inden isolering. (forbehold for ulovlige installationer)”. Det kunne jeg godt forstå. Jeg troede, der kom en elektriker ud og kiggede på de eksisterende ledninger og installationer og tog stilling til, om der var ulovlig el på loftet. Men der var ikke nogen elektriker herude. Da tag og det hele var færdigt, bad jeg Frederik om et møde. Her spurgte jeg, om det er KYED Byg, der har ansvaret for, at der ikke er ulovlig el på mit loft. Det svarede han ”ja” til. Men jeg har lært en lektie. For jeg troede, jeg betalte for elektrikerarbejde…. Jeg vidste ikke, at jeg skulle spørge om installationerne blev tjekket af en elektriker. Det var indlysende i mit hoved, at sådan var det selvfølgelig. Og så troede jeg, at elektrikeren i samme omgang lige vurderede ledningernes stand inden der kom papiruld ovenpå. Men jeg kan godt efterfølgende se, at sådan er tilbuddet ikke formuleret. Jeg tror godt at tømrerne kan lave en kvalificeret vurdering af den el, der ligger på loftet. Og sådan er det måske bare i det virkelige liv. Jeg vidste det bare ikke…. Så jeg er i den mærkelige situation, at jeg selvfølgelig kan anbefale KYED Byg. For jeg er meget tilfreds med mit nye tag. Jeg har indtryk af, at der virkelig blev lavet et godt stykke arbejde. Isoleringen virker fint og der kommer dejligt varmt vand fra den nye varmtvandsbeholder. Men jeg er utryg ved at der på mit loft er ledninger og installationer, som ikke er godkendt af en elektriker. da February 2019
4.6
1 5
Har tidligere brugt Kyed Byg da jeg skulle have nye vinduer og døre, resultatet blev perfekt. Så da jeg ville ændre på rumfordelingen tog jeg straks fat i Frederik igen. Den her gang har jeg fået de flotteste nye rum, åbnet ind til stuen med en franskdør. Det hele er udført utrolig flot af en af hans dygtige tømrer - stor tak til ham. Frederik og hans medarbejder er super dygtig, professionelle og en kæmpe fornøjelse at samarbejde med. De fører en trygt igennem hele processen - og så giver de lige det der ekstra. Giver Kyed Byg min bedste anbefaling, jeg er evigheds kunde ;0 da January 2019
5
1 5
Vi så året før at, naboen fik nyt tag af Kyed Byg og kunne dermed følge med i processen, som var så god, vi også valgte Kyed Byg til at skifte vores næsten 50 årlige eternit tag ud med letbeton tegl. Og selvfølgelig varmt anbefalet af vores gode nabo. Kommunikation med Frederik oh hans dygtige medarbejdere har været helt i top lige fra start til slut. Vi var blevet stillet i udsigt, at det ville tage 8-9 uger, men det blev til kun 5 1/2 uge takket være blandt andet en meget ihærdig tovholder, som bare ville arbejde og arbejde, men også godt hjulpet af Frederik, som støttede den unge tovholder. Alle udfordringer med nyt tag på gammelt hus blev løst med kreativ sans og godt humør. Håndværket var af høj kvalitet og arbejdsglæden var fantastisk. Her var der nogen som kunne lide deres arbejde👍Det var tydeligt. Pris og aftaler blev overholdt til punkt og prikke-og endda til lidt mere. Vi kan på det varmeste anbefale Kyed Byg og alle der set vores smukke nye tag, får at vide, hvem der har udført arbejdet med det😊 da January 2019
5
1 5
Vi har brugt Frederik Kyed/Kyed Byg mange gange. Frederik er god til at kommunikere har styr på tingene og er fagligt kompetent. Så vi kan varmt anbefale Kyed Byg både som tømrer og til totalentrepriser. da November 2018
5
1 5
I en ældre ejendom med skæve mål har Kyed Byg udskiftet en gamle toiletdør med en ny specialfremstillet dør med hængsler som blev istemmet den eksisterende dørkarm for at skåne bygningen. Det tog den kyndige tømrer Kaj et par timer at udføre arbejdet samt monterer dørhåndtag og resultatet er så tilfredsstillende at jeg kun kan anbefale Kyed Byg. da July 2018
5
1 5
Skiftet tag, skiftet vindue og dør.Er punktlige , overholder aftaler, udfører omhyggeligt arbejdet og rydder fuldstændigt op. Meget nemme at samarbejde med. da April 2018
5
1 5
Vi fik Kyed Byg anbefalet af nogen på vejen. Vi fik nye vinduer og lavet et par andre små reparationer på huset af Kyed Byg. Vi kan på de varmeste anbefale Kyed Byg - Frederik, Brian og Oscar var super flinke og professionelle hele vejen igennem. Fra første mail til arbejdet var færdigt og flot afleveret. Vi vil klart bruge Kyed Byg næste gang, vi skal have lavet noget. da December 2017
5
1 5
Vi fik hjælp af Kyed Byg A/S til at få udskiftet vinduer Opgaverne er løst på en meget fin måde, det gik stærkt, og så var Frederik og teamet meget hjælpsomme og søde! Så vi er meget glade for resultatet, og vil til enhver tid anbefale Kyed Byg til andre. Vi kommer i hvert fald til at ringe til dem igen, når vi skal have lavet noget en anden gang... da December 2017
5
1 5
Vi har fået skiftet vores 40 årige eternit tag med letvægts betontegl. Jeg har følt mig rigtig godt informeret og rådgivet omkring hele projektet. Arbejdet er blevet udført med høj faglig ekspertise til aftalt tid og pris. Håndværkerne har været dygtige, venlige og imødekommende. Der var en god stemning, og man fik indtryk af, at de var glade for deres arbejde. Der blev løbende ryddet op, og efter endt projekt så alt fint ud. På trods af stillads rundt om hele huset var havens beplantning uskadt. Selvom jeg efter afsluttet arbejde havde et ønske om en ændring, som krævede en hel del merearbejde, blev mine ønsker med en selvfølge imødekommet af Frederik for "jeg skulle jo være tilfreds og glad for mit tag." Jeg kan kun på det varmeste anbefale KyedByg. Det er et tillidsvækkende firma med en høj faglig standard og service. Frederik er både faglig kompetent/dygtig og personligt et behageligt menneske at samarbejde med. Jeg er meget glad for resultatet og vil til enhver tid igen gøre brug af firmaet. da November 2017
5
1 5
Opgaven omfattede reetablering af adgangstrappe med gelænder samt en ny terrasse på 5x2,2m i Jatoba hårdtræ samt trykimpregneret tømmer. Opgaven blev udført hurtigt og godt og til en rimelig pris. da June 2017
5
1 5
Kyed Byg har fjernet en skillevæg i vores stue og lavet de nødvendige reparationer (murer-, maler-, og el-arbejde) så det ser rigtig fint ud. Vi er, som vi har været mange gange før, rigtig tilfreds med Frederik Kyed og alle der arbejder for ham, og vil gerne anbefale ham. da June 2017
5
1 5
Vi har fået lavet ny træ-terrasse. Alt blev udført perfekt til den aftalte tid. Vi kan absolut anbefale Kyed Byg! da April 2017
5
1 5
Vi har anvendt KyedByg til, at renovere og ombygge vores 1. sal på ældre murermestervilla. Vi har oplevet at Frederik Kyed har udført opgaven til punkt og prikke og udført arbejdet med stor omhu for detaljer og for, at arbejdet udføres korrekt. Vi vil gerne anvende KyedByg til et arbejde en anden gang. da April 2017
5
1 5
Super veludført håndværk af yderst venlige og kompetente håndværkere da March 2017
5
1 5
total renovering af 1. sal samt udskiftning af tag! Opgaverne udført til 10+ :-) da October 2016
5
1 5
Vi har brugt Kyed Byg til anlægning af stor terrasse samt nedrivning og etablering af nyt køkken og har begge gange været yderst tilfredse. Vi kan derfor varmt anbefale Kyed Byg. Frederik Kyed holder hvad han lover, og det færdige arbejde kan der ikke sættes en finger på. da October 2016
5
1 5
Meget fint arbejde,søde og kompetente svende. Kommer til tiden. Flot da September 2016
5
1 5
Vi kan kun udtrykke stor tilfredshed med Kyed Byg . De var hurtige til at komme og inspicere opgaven , tilbud forelå dagen efter som aftalt . De har overholdt alle aftaler og udført et rigtig godt stykke arbejde , vi har besluttet i vores ejendom at have dem som faste tømrer . da July 2016
5
1 5
Udbedring af rådskade i etagedæk da June 2016
5
1 5
Fredensborgvej 30 3080 Denmark