Kunde billede

Ditte Mazur

September 2019

Græssåning i have
Yderst professionelt arbejde. Flot håndværk, imødekommende og forstående folk - mødestabile, beskrivende tilgang om projektet (plan, tidshorisont, økonomi ect.) Og flot oprydning efter endt arbejde! <
Læs mere  

Jp Multiservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Ditte Mazur

September 2019

4,4/5
Græssåning i have
Yderst professionelt arbejde. Flot håndværk, imødekommende og forståen Læs mere  

Jp Multiservice

I Vamdrup nær Kolding, Fredericia og Esbjerg finder du Jp Multiservice, der med mere end 10 års erfaring er et sikkert valg, når du søger en samarbejdspartner til udførelsen af dine projekter. Vi sætter altid vores kunder først, og deres ønsker og behov er det, vi arbejder hårdt og effektivt på at imødekomme. Har du et projekt, du søger løst, så står vi gerne til rådighed for en uforpligtende samtale og udførelsen heraf. 

 

Specialister i græsplæner 

Hos Jp Multiservice har vi valgt at specialisere os i etableringen af nye græsplæner. Vi tilbyder både rullegræs og græssåning, alt efter hvad vores kunders ønsker er. Vi har udstyret til at lave din nye græsplæne med de bedste produkter, og vi sikrer altid, at kvaliteten er helt i top hos vores producenter. Dette lyder måske en smule nørdet, men vi brænder for at gøre vores arbejde ordentligt til vores kunders store tilfredshed. 

 

Jp Multiservice kan bl.a. hjælpe med udførelsen af:

 • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
 • Brolægning med brosten og kantsten 
 • Grubning, planering og græssåning 
 • Opbygning af støttemure
 • Gartnerrådgivning og beplantning
 • Opsætning af hegn 
 • Rullegræs
 • Topkapning og beskæring 
 • Træfældning og stubfræsning 
 • Sprinkleranlæg
 • Nedrivning og opbrydning

 

Vi kan hjælpe ved både større og mindre haveprojekter og garanterer, vi kan gøre din have til et lækkert sted at opholde sig. Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på udførelsen, så står vi også gerne klar til at udarbejde et sådant, helt gratis. 

 

Kontakt os allerede i dag

Hvis du ønsker høj kvalitet og dygtige fagmænd til at varetage dine opgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Du skal blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme