Formajour ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Formajour ApS

Trænger din bolig til fornyelse, og har du brug for en professionel arkitekt til at få dine drømme gjort virkelige, så kan vi hos Formajour ApS hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for faget og kan derfor hjælpe dig frem til de bedste resultater i din bolig. Vi står klar til at lytte og rådgive dig fra start til færdigt projekt, og med os som din samarbejdspartner er du altid i trygge hænder. 

 

Med dig hele vejen

Når du samarbejder med Formajour ApS, lytter vi altid til de tanker, ideer og behov, du har vedrørende din bolig. Er pladsen blevet for trang, eller ønsker du måske at bygge helt nyt, så kan vi hjælpe dig med at opfylde dine behov. Vi tager udgangspunkt i dine ideer, og sammen finder vi frem til den løsning, der vil skabe mest glæde for dig og boligens andre beboere. Det vigtigste for os er, at din bolig bliver et hjem, som du kan se dig selv i, og som lever op til de krav, du har. 

 

Hos Formajour ApS kan du få hjælp til:

  • Arkitektrådgivning 
  • Byggestyring
  • Energiberegninger
  • Skitsetegninger
  • Projektforslag
  • Myndighedsansøgninger (byggetilladelse)
  • Projektering
  • Udarbejdelse af udbudsmateriale
  • Nybyggeri, tilbygninger, renoveringer
  • Villaer, sommerhuse, rækkehuse og lejligheder

 

Vi arbejder ud fra en bæredygtig tilgang, da vi har et ansvar over for kommende generationer. Vi vælger de bedste og mest miljøvenlige materialer, så vores kunder kan få de bedste resultater i deres bolig. Har du et projekt, du søger et gratis og uforpligtende tilbud på udførelsen af, så kan vi hos Formajour ApS også hjælpe dig med dette. 

 

Få en arkitekttegnet bolig efter dine ønsker 

Hvis du ønsker at samarbejde med Formajour ApS, skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder os i København S, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Rungsted, Hellerup, Gentofte, Nordsjælland, Vestegnen og Hovedstadsområdet. Vi tegner opgaver i hele landet, så kontakt os endelig - også selvom dit projekt hører til på Bornholm eller i Nordjylland.

 

Vi glæder os til at høre om dit boligprojekt.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme