Fomsgaard Tømrer & Montage

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Fomsgaard Tømrer & Montage

Drypper det fra taget, indbyder køkkenet ikke til madlavning, eller har du andre projekter derhjemme, du behøver hjælp til, så har du fundet den helt rigtige fagmand. Med mange års erfaring i branchen, er Fomsgaard Tømrer og Montage et sikkert valg, når du skal have udført dine projekter.

 

Hos os bliver kvaliteten sat højt

Vi ved, hvor vigtigt det er, at arbejdet udføres ordentligt og korrekt første gang. Derfor bruger vi indledningsvis altid god tid på at sætte os ind i opgaven, så kunderne får det resultat, de forventer. Når vi holder en god dialog med kunderne, er vi med til at undgå misforståelser. Det er derfor vigtigt for os, at vores kunder føler sig hørt og forstået, så vi kan udføre præcis det, de ønsker. På den måde sikrer vi, at vi får glade og tilfredse kunder, og du er sikret et godt resultat.  

 

Hos Fomsgaard Tømrer og Montage kan du få hjælp til:

  • Renovering af døre og vinduer
  • Gulvlægning
  • Isolering
  • Nybyg, tilbygninger og udestuer
  • Stålhaller
  • Taglægning
  • Køkkenmontage

 

Vi klarer arbejdet

Hvad enten køkkenet, taget eller måske et vindue eller to trænger til at blive udskiftet, så er der hjælp at hente hos Fomsgaard. Vores mange kompetencer gør os i stand til at løse mange typer af opgaver, og vi imødekommer derfor altid vores kunders ønsker og behov. Har du lyst til at vide mere om, hvad vi kan tilbyde, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 

Du finder Fomsgaard Tømrer og Montage  i Bedsted Thy

Har du lyst til at indgå i et samarbejde, hvor der bliver taget højde for selv de mindste detaljer, hvor du får råd og vejledning, når du ønsker det, og at din fagmand tager dig med under hele forløbet, så kontakt Fomsgaard Tømrer og Montage ApS. Du finder os i Bedsted Thy, hvorfra vi kører til kunder i det meste af Midtjylland. Vi tilbyder alle kunder et gratis og uforpligtende tilbud med fornuftige priser på deres opgaver.

 

Kontakt os lad os få en dialog om dine projekter.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme