Finn Hartung Jørgensen ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Finn Hartung Jørgensen ApS

Siden 1983 har vi hos Finn Hartung Jørgensen ApS hjulpet kunder i det meste af Midtjylland frem til flotte resultater i deres bolig. Vi er stolte af vores mange år i tømrerbranchen, der giver vores kunder mulighed for at få indfriet de forventninger, de har til deres bolig. Vi har kendskab til de fleste typer af opgaver, store som små, og er sikre på, vi kan finde en løsning på dit boligprojekt. Vi går altid til arbejdet med en positiv og kreativ indstilling og afslutter aldrig et projekt, før du som kunde er glad og tilfreds.

 

Medlem af Dansk Håndværk

Vi har valgt at melde os ind i Dansk Håndværk for at vise vores kunder, at vi brænder for vores arbejde, og at vi ønsker at afslutte hvert enkelt samarbejde med en kunde som er glad og tilfreds. Som medlem af Dansk Håndværk er vores kunder dækket af en garantiordning, der dækker ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi ved selvfølgelig, at det ikke bliver nødvendigt at benytte sig af garantiordningen, da vi altid udfører arbejdet korrekt, men vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne tryghed.

 

Hos Finn Hartung Jørgensen ApS kan vi bl.a. hjælpe dig med:

  • Gulvlægning og reparation af trægulve
  • Montering af døre og vinduer
  • Køkkenmontage
  • Taglægning, tagkviste og tagrender
  • Tilbygninger og udestuer
  • Nybyg
  • Garager og carporte

 

Uanset hvilken opgave du søger hjælp til at løse, så står vi hos Finn Hartung Jørgensen ApS klar til at hjælpe dig. Vores løsninger bliver tilbudt til konkurrencedygtige priser og bliver samtidig udført i den højeste kvalitet. Kunne du tænke dig at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, tilbyder vi også at udarbejde det til dig, så du kan komme nemt i gang med dit boligprojekt.

 

Finn Hartung Jørgensen ApS - Din lokale tømrer i Viborg

Hvis du ønsker at få løst dine opgaver af en professionel tømrer, så kontakt Finn Hartung Jørgensen ApS og lad os varetage din opgave. Vores vigtigste opgave er at gøre vores kunder glade og tilfredse, og derfor vil du altid blive mødt af hårdtarbejdende fagmænd.

 

Kom i kontakt med os nemt og hurtigt ved at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Du finder Finn Hartung Jørgensen i Viborg, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Silkeborg, Skive og Hobro.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme