D + H Arkitekter Ivs

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

D + H Arkitekter Ivs

Vil du gøre dine boligdrømme til virkelighed, så er det D + H Arkitekter IVS, du skal kontakte. Med mine mere end 35 år i branchen er du sikret kompetente råd og vejledning, gennem hele forløbet.


Hvem er D + H Arkitekter IVS

Mit navn er Ove, og jeg har siden 1984 hjulpet kunder med at tegne deres nye bolig. Jeg besidder mange kompetencer inden for mit fagområde, og det gør mig i stand til at finde de bedste muligheder for mine kunder. Jeg har set et utal af huse og udført et hav af opgaver. Jeg ved derfor hvordan man udnytter sine kvadratmetre bedst muligt og kan udtænke løsninger, du ikke selv troede var muligt. Så har du brug for meget brugsareal og mange effektive kvadratmeter, så er det mig du skal kontakte.  


 

Jeg kan tilbyde hjælp som:

  • Rådgivende arkitekt
  • Byggesagkyndig
  • Byggestyring
  • Energiberegninger
  • Ingeniør
  • Landmåler
  • Landskabs- og havearkitekt
  • Radonrådgivning

 

Jeg til byder mine services til både private og erhvervskunder. Jeg har stor ekspertise inden for enfamiliehuse, sommerhuse, tagboliger og erhvervsbyggeri. Sammen er jeg sikker på vi finder den mest optimale løsning, der er til glæde og til gavn.

 

Jeg finder altid løsningen

Har du brug for en kompetent samarbejdspartner til at få dine boligønsker ned på papiret, så tøv ikke med at tage kontakt til mig. Jeg går altid til arbejdet med en grundighed og glæde, der skaber gode resultater, som jeg er sikker på, du vil blive meget glad for.

 

Du finder D + H Arkitekter IVS på Frederiksberg, hvorfra jeg kører til kunder i Hovedstaden og på Sjælland. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme