Constantins Malerfirma

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Constantins Malerfirma

Har du brug for en pålidelig og dygtig maler til udførelsen af dine malerprojekter, så kontakt Constantins Malerfirma og lad os høre om din opgave. For os er vores kunders tilfredshed det vigtigste, og vi arbejder for hårdt for at indfri de forventninger, de måtte have. Hvis du har et projekt, du søger et professionelt resultat ved, så står vi altid klar til at hjælpe.

 

Vores erfaring giver kunderne et godt resultat

Med mere end 10 år i branchen kan vi hos Constantins Malerfirma hjælpe alle kunder frem til et godt resultat i deres bolig. Vi sætter en stor ære i at udføre kvalitetsarbejde og benytter os derfor udelukkende af de bedste materialer, så vores kunder altid kan forvente et godt resultat. Med vores lange erfaring har vi opbygget god rutine i de fleste opgaver, og vi er derfor sikre på, vi kan hjælpe dig frem til det resultat, du ønsker. 

 

Hos Constantins Malerfirma kan vi bl.a. være behjælpelige med:

  • Opsætning af fototapet og mønstret tapet
  • Sprøjtelakering
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger 
  • Maling af døre og vinduer 
  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af gule og karme 
  • Maling af facader

 

Vi besidder det rette udstyr, der gør os i stand til at løse dine opgaver nemt og effektivt, men stadig i den bedste kvalitet. Vi går ikke på kompromis med udførelsen af vores arbejde, og derfor kan du altid forvente et godt resultat, når du samarbejder med os. Kunne du tænke dig at få et godt og uforpligtende tilbud på udførelsen af dit projekt, så står vi også gerne til rådighed for dette. 

 

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?

Synes du, at Constantins Malerfirma lyder som firmaet for dig, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du skal blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med svar på din henvendelse. 

 

Du finder Constantins Malerfirma i Næstved, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Tappernøje, Ringsted, Slagelse, Faxe, Skælskør og Vordingborg.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme