Anlægsgartner Høpfner-Dahl

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Anlægsgartner Høpfner-Dahl

Anlægsgartner Høpfner-Dahl

- erfaring og kvalitet


Firmaet Anlægsgartner Høpfner-Dahl beskæftiger sig med alt, hvad der rører sig inden for anlægningsgartnerbranchen. Det blev grundlagt i 2016, og eftersom jeg har 40 års erfaring i rygsækken, kan I forvente en kompetent og imødekommende håndværker, der foruden at være ekspert inden for sit fag, har drevet flere virksomheder.


Jeg tilbyder løsninger indenfor:


  • Beskæring
  • Træfældning
  • Belægning

Jeg opererer primært i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og så er jeg ene mand i firmaet, fordi jeg tror på, at det giver en bedre kontakt og tryghedsfornemmelse for jer. I ved, hvem der tager telefonen, og I ved, hvem der kommer ud til jeres projekt. Ved større arbejdsopgaver har jeg mulighed for at indhente ekstra arbejdskraft, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.


Kvalitet i højsæde

Hvad end det drejer sig om kommunikation og rådgivning eller selve produktet, slækker jeg aldrig på kvaliteten. For mig handler det om at komme ud og gøre en forskel for jer, og jeg anser derfor ikke arbejdet som færdigt, før det er gjort ordentligt.


Samarbejde og tilfredshed

De bedste løsninger opstår, når der er et godt samarbejde. Derfor holder jeg jer orienteret og opdateret, så hele processen er fuldt tilfredsstillende for alle parter, og derfor er jeg også medlem af de Danske Anlægsgartnere.Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme