facebook tracking pixelAalborg Malerfirma er Maler | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk
 1. Forside »
 2. firma »
 3. Aalborg malerfirma

Aalborg Malerfirma


Aalborg Malerfirma - Hele Nordjyllands malerfirma specialister i fraflytnings lejligheder vi står også gerne for gulvslibning og rengøringen

Fra vores base i Aalborg udfører vi alle typer malearbejde i Nordjylland. Vi løser opgaver for private såvel som virksomheder og det offentlige - altid med et smil på læben, da vi elsker vores arbejde.

Når i vælger at anvende Aalborg malerfirma, er i sikret et resultat der holder, til fordelagtige priser. Vi er eksperter i de rette materialer og tekniker og kan dermed være med til både at øge og sikre værdien af jeres bygning. Vores store erfaring, samt viljen og evnerne til hele tiden at være på forkant med udviklingen, har gjort os til førende indenfor vores felt. Vi bygger vores succes på tilfredshed fra vores kunder og derfor, er vi villige til at yde det ekstra der skal til, hver gang. Det er vores udsagte ambition, at et samarbejde med os, skal være et samarbejde, der kan betale sig for vores kunder og derfor er vi villige til at tilbyde meget fordelagtige priser på markedets højeste kvalitetsniveau.

Vi står også rigtig gerne for total entreprisen og har en masse gode samarbejds partner inden for alle de andre håndværksfag. som også levere samme kvalitet som os.

På den måde behøver i kun at have kontakt til en håndværker imens at vi sørger for alt det andet

Vi lever på tilfredse kunder og sørger altid for at en hver aftale bliver holdt og afleveringen altid er til tiden

Ordentlig kontakt
Vi tror på, at velinformerede kunder er tilfredse kunder. Derfor sørger vi for, at du som kunde er med hele vejen, når vi udfører opgaven. Hos Aalborg malerfirma yder vi altid en kompetent rådgivning noget, du får glæde af, når det omhandler farvevalg, materialer og vedligeholdelse af det udførte arbejde.


Ring, og lad få en snak om dine ønsker. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud

Tags

Allan Kristensen

CVR: 35009841

Møgelbjergvej 29a
9310Vodskov

Etableret i 2013
1 ansatte

Del Aalborg Malerfirma på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

1

Maler region nordjylland

Håndværker.dk

Prisen 2018

1

Maler Region Nordjylland

Håndværker.dk

Prisen 2019

60

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Allan Kristensen, Aalborg Malerfirma

Del Aalborg Malerfirma på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Aalborg Malerfirma

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk
6 cases fra Aalborg Malerfirma
Vis flere cases

Håndværker

Aalborg Malerfirma

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen →

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.7 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Aalborg Malerfirma

61 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Aalborg Malerfirma :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${item.RatedDate}

Aalborg Malerfirma
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale →

4.7

Baseret på 61 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

93 %

Overholder budgettet

94 %

Ryder godt op efter sig

94 %

Overholder aftaler

94 %

Er god til at lytte til kunden

92 %

Vil du anbefale os

94 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os →
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Håndværker.dk logo
Aalborg Malerfirma Aalborg Malerfirma - Hele Nordjyllands malerfirma specialister i fraflytnings lejligheder vi står også gerne for gulvslibning og rengøringenFra vores base i Aalborg udfører vi alle typer malearbejde i Nordjylland. Vi løser opgaver for private såvel som virksomheder og det offentlige - altid med et smil på læben, da vi elsker vores arbejde. Når i vælger at anvende Aalborg malerfirma, er i sikret et resultat der holder, til fordelagtige priser. Vi er eksperter i de rette materialer og tekniker og kan dermed være med til både at øge og sikre værdien af jeres bygning. Vores store erfaring, samt viljen og evnerne til hele tiden at være på forkant med udviklingen, har gjort os til førende indenfor vores felt. Vi bygger vores succes på tilfredshed fra vores kunder og derfor, er vi villige til at yde det ekstra der skal til, hver gang. Det er vores udsagte ambition, at et samarbejde med os, skal være et samarbejde, der kan betale sig for vores kunder og derfor er vi villige til at tilbyde meget fordelagtige priser på markedets højeste kvalitetsniveau. Vi står også rigtig gerne for total entreprisen og har en masse gode samarbejds partner inden for alle de andre håndværksfag. som også levere samme kvalitet som os. På den måde behøver i kun at have kontakt til en håndværker imens at vi sørger for alt det andet Vi lever på tilfredse kunder og sørger altid for at en hver aftale bliver holdt og afleveringen altid er til tiden Ordentlig kontaktVi tror på, at velinformerede kunder er tilfredse kunder. Derfor sørger vi for, at du som kunde er med hele vejen, når vi udfører opgaven. Hos Aalborg malerfirma yder vi altid en kompetent rådgivning noget, du får glæde af, når det omhandler farvevalg, materialer og vedligeholdelse af det udførte arbejde.Ring, og lad få en snak om dine ønsker. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud Allan Kristensen Allan Kristensen 2013-1-1 1 35009841 35009841 25560262 https://www.håndværker.dk/photos/5/PF15023.jpg
4.7 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 61
Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet. September 2019
5
1 5
Nedtagning af tapet og opsætning af nyt, samt maling af tapet, vægge og karme. September 2019
4.8
1 5
Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt. June 2019
4.8
1 5
Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale. February 2019
5
1 5
vi var super tilfredse med at benytte aalborg malerfirma February 2019
5
1 5
Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma. February 2019
5
1 5
Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet. mange tak hilsen Lise og Martin November 2018
5
1 5
God pris og til at stole på. Jeg er fuldt tilfreds. May 2018
5
1 5
Vi fik her i April total renoveret vores 70er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os en hel del med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. vi vil klart anbefale Aalborg malerfirma til alle May 2018
5
1 5
Opgaven bestod af maling inden døre, inkl. træværk, radiatorer mv. De stiller de helt rigtige spørgsmål fra starten og er meget kyndige på området, hvilket i sidste ende resulterede i en veludført opgave helt iht. den oprindelige aftale. Kan varmt anbefales! PS: Priserne er meget konkurrencedygtige. January 2018
5
1 5
Vi havde Allan fra Aalborg malerfirma ude for at give os et tilbud på vores nye overetage. Samtidig havde vi brug for noget faglig hjælp til at hjælpe med valg af farver og glans. Man kunne fra start virkelig høre at han vidste hvad han snakkede om og havde fuldstændig styr på de forskellige processer i byggeriet og de andre håndværkeres arbejde. Vi fik hurtigt et tilbud tilsendt efterfølgende og da vi samtidig kunne se alle de flotte anmeldelser fra tidligere kunder og at han var medlem af byg garanti. Så faldte valget på ham. Selve arbejdet og udførelsen var der virkelig heller ikke noget at sætte en finger på. Allan gjorde os endda opmærksom på at noget af tømrens gips arbejde simpelthen ikke var udført godt nok i forhold til at han kunne sikre at vi fik et flot resultat. Vi tog fat i tømren og han kunne godt se at den måske ikke var helt god og skiftede de pågældende plader. Alle aftaler blev overholdt og vi står i dag med den flotteste overetage takket være Allan kyndige hånd og råd. Vi vil gerne give Allan og Aalborg malerfirma de varmeste anbefalinger herfra Mvh Line og Jan Pedersen October 2017
5
1 5
Vi havde Allan til at male vores lejlighed da vi skulle flytte og vi må sige at virkelig var en fornøjelse. Alting forløb som aftalt og lejligheden blev afleveret fejlfri og til en rigtig fornuftig pris Allan stod også for gulvmanden som ligeledes leverede et fejlfrit resultat Vi vil til en hver tid bruge Aalborg malerfirma igen November 2016
5
1 5
God rådgivning. Aftaler overholdes altid. Rigtig flot slutresultat. September 2016
5
1 5
Maling af udhæng og vinduer i øverste gavle blev udført godt. Alle aftaler overholdt og flinke medarbejdere. Rimelig pris i forhold til at der skulle bruges lift. September 2016
4
1 5
Jeg har fået malet en lejlighed - vægge, lofter, badeværelsesfliser og træværk - paneler, døre vinduer mv. Arbejdet blev udført til min store tilfredshed. Hurtigt, præcist og samvittighedsfuldt. July 2016
5
1 5
Vi fik malet 84 kvm lejlighed inden indflytning i Jan 2015. Effektiv, hurtig og billigt malerarbejde. Fik tre tilbud fra malere og denne var klart den billigste men udførte arbejdet til UG. January 2016
5
1 5
Allan overholdte vores aftaler til punkt og prikke, lavede et super flot stykke arbejde til en fornuftig pris, og oven i det var han rigtig god til at komme med råd og vejledning. De største anbefalinger herfra. November 2015
5
1 5
godt håndværk og fair priser og tidsmæssigt var alt som aftalt kan godt anbefales. November 2015
5
1 5
Allen var meget imødekommedne og hjælpsom med råd omkring farve og glans. Han satte sig ind i mine planer for lejligheden og var oven i købet behjælpelig med at finde maling til mit betongulv. November 2015
4
1 5
Vi fik spartlet og malet vores stueloft på 70 kvadratmeter. Lofthøjden er 4 meter så det er ikke så let at gå til, men for Allan var det ingen sag. Vi fik en fantastisk rådgivning om hvilken maling der bedst vil kunne dække, da gipspladerne havde stået i en del år uden at blive malet. Det var også vildt, så fleksibel Allan var mhp på sine arbejdstider og passede det ind til de tidspunkter, hvor vi var hjemme. Selvom jeg selv engang har været i bygge branchen, har jeg sjældent set noget arbejde så effektivt som Allan og resultatet blev fantastisk flot, ja, vi har ofte stået og beundret det arbejde han har lavet! Der skal også siges, at prisen desuden var hel i orden. Mange tak for dit arbejde Allan! Mange venlige hilsener. Gunnar November 2015
5
1 5
Vi har fået malet vores hus i Langholt udvendigt. Vi havde en god dialog omkring hvilken farve vi skulle vælge, og hvorvidt der skulle være sokkel eller ej. Vi fik en rigtig god vejledning. November 2015
5
1 5
bad om et overslag, og fik der efter udført arbejde, pris og arbejde levede fuldt ud op til det aftalte og vi fik endda lov udleveret evt. rest maling. God service, vi vil absolut bruge denne maler igen :) November 2015
5
1 5
Komplet maling af sommerhus. Arbejdet blev udført meget professionelt, til tiden og til en konkurrencedygtig pris. November 2015
5
1 5
Rigtig flot stykke arbejde - hurtig og effektivt, vi er meget tilfredse November 2015
4
1 5
Super fint resultat, da Allan er meget pertentlig. Desuden er han hurtig og prisen holder. Hvad kan man ønske sig mere? November 2015
5
1 5
Stort tak til Allan fra Aalborg Malerfirma for at have udført et meget tilfredsstillende og professionelt stykke arbejde, da han skulle male vores udhæng. Det blev udført med stor forståelse for vores ønsker, med en tidsplan som blev overholdt og med en arbejdsglæde, som strålede ud af ham. Skønt at se et ungt menneske knokle så meget for sine kunder. Al mulig held og lykke med dit firma fremover. November 2015
5
1 5
Allan malede vores stue, køkken og gange. Alt blev udført til vores fulde tilfredshed og vi bruger gerne Allan igen. Efterfølgende har ham udført lign arbejde for min svigermor. Også til stor tilfredshed ?? Mvh. Michael Frederikshavn November 2015
5
1 5
Smukt resultat, flot finish, hurtig og effektiv, dækker godt af, pæn oprydning, behagelig og venlig, troværdig November 2015
5
1 5
Jeg fik lavet 2 værelser hvor der blev pillet det gamle tapet af... spartlet... og sat glasvæv op og malet oven på... Jeg er fyldt ud tilfreds med det stykke arbejde der er blevet lavet... Aalborg malerfirma kommer også efter kl 16 hvis der lige er noget som skal laves som skal tørre ekstra meget til dagen efter og det lige tager et par timer... Jeg vil gerne helt klart bruge Aalborg malerfirma igen.. men manglede at der var lidt mere kommikation om hvornår du kom f.eks. om morgen og senere på dagen... November 2015
4
1 5
Vorrs hus blev aglebehandlet og facaderne malet to gange. Arbejdet blev udført til vores fulde tilfredshed. Vi er meget tilfredse. November 2015
5
1 5
Møgelbjergvej 29a 9310 Denmark