facebook tracking pixel Om os | Kom med ned i maskinrummet ⇒ Håndværker.dk
  1. Forside »
  2. Om »
  3. Håndværker.dk

Kom med ned i maskinrummet på Håndværker.dk

Vores arbejdsplads som helhed er dynamisk og højenergisk. Hos os tror vi på medarbejderne før forretning - den gode stemning er nøglen til success! Vi har et stærkt fokus på konstant udvikling og vækst i virksomheden, og stræber altid efter at være de bedste, uanset hvad vi gør.

Håndværker.dk

Kontakt os

Håndværker.dk

Cookiepolitik


Håndværker.dk logo

Hvem er vi

Håndværker.dk blev lanceret i 2008, og i dag har vi over 35 ansatte på vores kontor i København. Vi er alle passionerede omkring vores arbejde og værner i høj grad om den gode kultur og høje arbejdsglæde i hverdagen. Lige siden starten for 10 år siden har vi fastholdt en inspirerende start-up kultur med højt til loftet og plads til nytænkning og store armbevægelser.

Om Håndværker.dk 

Håndværker.dk er med vores over 31.864 håndværkere landets største håndværker-søgeportal. Intet andet sted finder du så mange håndværkere samlet på ét sted. Det tidligere Prisberegning.dk og Henttilbud.dk er i dag lagt ind under Håndværker.dk til én samlet gratis inspirerende håndværker-søgemaskine, der let giver dig et overblik over de mere end 31.800 håndværkere, mere end 20.000 inspirerende byggeprojekter og over 75.600 anbefalinger fra tilfredse forbrugere.

Vi hjælper dagligt brugerne med at finde den helt rigtige håndværker ud fra gode anbefalinger fra andre tilfredse brugere - vi kalder det for “Det perfekte match”. Håndværker.dk er den eneste platform i Danmark, som på baggrund af intelligente match-kriterier hurtigt hjælper brugerne hen til den helt rigtige lokale håndværker.

Hvad andre sider gør for dig, når du skal finde og vælge hoteller og restauranter, kan Håndværker.dk gøre for dig, når du skal finde og vælge den helt rigtige håndværker eller blive inspireret til dit næste byggeprojekt via vores mange billeder af udført arbejde.

Håndværker.dk logo