Badeværelsesmøbler
Alt du bør overveje

Overvejer du et nyt badeværelsesmøbel? Her får du inspiration og overblik over dine muligheder så du kan vælge den helt rigtige løsning.

Er det dyre badeværelsesmøbel det bedste?

Priserne på badeværelsesmøbler varierer gevaldigt og det samme gør design og kvalitet. Du kan få alt lige fra yderst billige møbler, i bl.a. byggemarkeder, til en tusindlap og så fås møblerne i prisklasser helt op til 50.000 kr. - men så er vi også i den dyre ende af luksusafdelingen.

Materialerne og designet er generelt de helt store udslag for prisen. Ønsker du at ofre lidt ekstra for den lækre løsning kan du få et superflot og holdbart badeværelsesmøbel for 20.000 kr. Men du kan også sagtens få et flot og funktionelt møbel (særligt velegnet på det lille badeværelse) for under 3000 kr.

Generelt hænger pris og kvalitet sammen, og derfor er dit behov særligt vigtigt at overveje når du skal vælge det rigtige badeværelsesmøbel.
Sort møbel med kobber armatur ovenover
Lille badevaerelse med sort møbel under vasken

Kan du selv montere baderumsmøbler?

Har du hænderne skruet rigtigt på, er der principielt ikke noget i vejen for, at du selv monterer dit møbel. Det kræver det rigtige værktøj og en smule tålmodighed. Du skal bl.a. bruge en boremaskine, et vatterpas, en hammer og en tommestok samt en skruetvinge og en blyant.

Er du ikke handyman-typen, vil vi helt sikkert anbefale, at du kontakter en dygtig håndværker som nemt og sikkert kan montere møblet.

Kender du ikke en, så kan du på håndværker.dk finde gode, lokale håndværkere der kan hjælpe dig. Du kan bl.a. se anbefalinger fra tidligere kunder og billeder af opgaver firmaet har udført, så du er.

Hvor?

Praktiske overvejelser

Vi har samlet en række praktiske overvejelser som du med fordel kan gøre dig inden du beslutter dig for det helt rigtige badeværelsesmøbel.

  • Hvilke(s) behov skal der tages hensyn til? Er I en stor familie med børn, og har I pladsen til det, så kan to vaske være en god løsning.
  • Det er desuden en god idé at vælge et særligt slidstærkt møbel hvis I er mange der bruger møblet mange gange dagligt.
  • Hvor mange ting har du som skal opbevares i møblet? Ofte har vi mange flere ting end vi egentlig tænker over - overvej dette i forbindelse med møblets potentielle størrelse.
  • Foretrækker I skuffer eller skabe?
  • Skal møblet være stående eller væghængt? Især på det lille badeværelse er et væghængt møbel både praktisk og fordelagtigt så gulvpladsen udnyttes til fulde.

Nyt armatur?

Få viden om typer og priser her
Læs mere her