Kunde billede

RINO ANTOFT

Februar 2015

KANON HUS ELEKTRIKER
Vi har hos BAC CORROSION CONTROL A/S haft benyttet JBH El service igennem 12 år. Opgaverne lyder på alle former for elektriker arbejde, såsom nybygning af produktionshaller, kontor, frokoststuer,
Læs mere  

JBH ELservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

RINO ANTOFT

Februar 2015

5,0/5
KANON HUS ELEKTRIKER
Vi har hos BAC CORROSION CONTROL A/S haft benyttet JBH El service igen Læs mere  

JBH ELservice

Hos JBH ELservice kender vi vigtigheden af at have elinstallationerne i orden. Derfor tilbyder vi vores faglige ekspertise, så vores kunder kan få sikre løsninger. Vi har en lang og bred erfaring bag os, der sætter os i stand til at imødekomme og løse de opgaver, vores kunder måtte sætte os over for. Vi sørger altid for at holde os løbende opdateret på udviklingen i branchen, så vores kunder altid kan få netop den løsning, de efterspørger. Har du en opgave, du søger en autoriseret elinstallatør til at løse, så kontakt JBH ELservice allerede i dag.

 

Vil du spare på elregningen?

Er du træt af en stigende elregning, så kan det være en god ide at få lavet en energioptimering af din bolig. Vi kan hjælpe og rådgive dig om den optimale belysning i hvert enkelt rum i din bolig, der afspejler rummets funktion. Vi går aldrig på kompromis med vores løsninger, og du er derfor altid garanteret er godt og sikkert resultat, når du beder os om at varetage dine opgaver.

 

Hos JBH ELservice kan du bl.a. få hjælp til udførelsen af:

  • Eltavler
  • Eltjek og eftersyn
  • LED bånd
  • Lystjek
  • Belysning
  • Alarmsystemer og sikring
  • Data + TV
  • Energioptimering
  • Diverse autoriseret elinstallatøropgaver

 

Uanset om du kontakter os som privatkunde eller erhverv, så kan vi hos JBH ELservice hjælpe dig med udførelsen af din opgave. Vi kan hjælpe ved udførelsen af både større og mindre projekter, uanset hvilken elopgave vores kunder måtte søge løst. Har du et projekt, hvor du søger en fagmands vurdering, så står vi hos JBH ELservice altid klar til en god dialog. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, der bygger på konkurrencedygtige priser.

 

Vil du have en fagmand med garantiordning?

Som en ekstra sikkerhed for vores kunder har vi hos JBH ELservice valgt at melde os ind i Tekniq. Et medlemskab hos Tekniq sikrer vores kunder ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi sørger selvfølgelig altid for at udføre vores arbejde korrekt, så det ikke bliver nødvendigt, men vi er glade for at kunne give vores kunder denne tryghed.

 

Har du lyst til at vide mere om vores services, har du spørgsmål, eller ønsker du at komme i gang med udførelsen af dit elprojekt, så tøv ikke med at kontakte os. Du behøver blot at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Du finder JBH ELservice i Tureby, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Køge, Ringsted, Næsted og Faxe - og også gerne hjem til dig.

 

Vi ser frem til at høre dig fra!  

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme