facebook tracking pixel

Tømrer - Rødovre

Få op til 3 gratis tilbud fra lokale håndværkere

  • Du får svar indenfor kort tid
  • Håndværkere i hele landet
  • Gratis og uforpligtende
Find en lokal Tømrer

Hvis du hellere vil have et tilbud, kan du indhente et herunder.

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme.
Skal udføres i august 2020.

En tømrer arbejder med nybyg, ombygning og renovering af byggeri. Herunder ligger tømreropgaver som det at lægge gulve, opsætte lofter, montere vinduer og døre, lægge tag, opstille skillevægge, montere brædde- og pladebeklædninger osv. Større renoveringsopgaver falder også inden for tømrerens arbejdsfelt. De fleste tømrere er medlem af en brancheforening med en tilhørende garantiordning, som er din ekstra sikkerhed som kunde. Hvis du er nysgerrig på prisen på en tømrer i Rødovre så kan du indhente tilbud her på siden.

Håndværker.dk har dygtige tømrere klar til at hjælpe dig i Rødovre

Mette anbefaler Fuge Fighters

5 / 5

Andri Örvar Jónasson er en meget venlig og imødekommende person. Han holder sine aftaler, ringer og informerer og leverer det aftalte. Det har været en fin og positiv oplevelse at have en aftale med ham og jeg kan varmt anbefale dette firma. Jeg er så tilfreds og arbejdet er meget omhyggeligt lavet, der er ikke en finger at sætte på det. Jeg har fået fuget omkring vinduer og altan. Han bruge rigtig gode materialer, og kom med super gode ideer til isolering med hestehår og en god mørtelblanding. Prisen var rigtig fair og brugte og blev til det hele var helt færdigt. Jeg vender helt sikkert tilbage, tusind tak fra en meget tilfreds kunde. Med venlig hilsen Mette

Sådan finder vi den helt rigtige tømrer i dit nærområde

Sådan finder vi den helt rigtige håndværker i dit nærområde

...og det er faktisk ret enkelt at komme i kontakt med en dygtig håndværker tæt på dig. Læs de 3 trin om hvordan vores service virker.

1. Du fortæller os dit postnummer

Læs hvordan vi bruger dit postnummer

Med dit portnummer finder vi frem til de håndværkere, som er i dit lokalområde.

2. Vi finder håndværkere i en radius af din bopæl

Læs mere

Du bestemmer selv radiusen fra din bopæl ved at justere fra 0 til 100 km.

3. Du vælger en dygtig håndværker

Læs mere om anbefalinger

Det stærke ved Håndværker.dk er, at det er forbrugere, med egne erfaringer fra at have fået udført håndværksmæssigt arbejde, der anbefaler håndværkere til andre forbrugere. Derfor arbejder vi konstant på at skabe størst mulig gennemsigtighed og brugervenlighed, så forbrugerne trygt og nemt kan finde den helt rigtige håndværker. Følgende er en beskrivelse af, hvordan vi generelt håndterer anbefalinger. Oplever du snyd, eller har du konstruktiv feedback, hører vi gerne fra dig.

Hvilke anbefalinger bliver vist?

Vi udvikler hele tiden Håndværker.dk, og der kommer hele tiden nye håndværkere til. Derfor er der håndværkere, som ikke findes på siden endnu, men vi opretter hele tiden – og gerne – nye håndværksfirmaer. Vores mål er, at alle håndværkere skal være synlige og kan anbefales af forbrugere på Håndværker.dk. Både gode og dårlige anbefalinger vises af udført arbejde. Vi viser de nyeste anbefalinger først og regner gennemsnitlige værdier ud på baggrund af samtlige anbefalinger, som den enkelte håndværker har fået. Er en håndværker nævnt ved personnavn i en anbefaling, og han ikke ønsker dette, forbeholder vi os retten til at ændre det til firmanavnet.

Hvornår vises min anbefaling?

Du kan forvente at din anbefaling bliver offentliggjort så snart du har verificeret med enten Facebook, SMS eller e-mail. Den anbefalede håndværker har mulighed for at skrive ét enkelt svar til anbefalingen. Det er et bevidst valg at forbrugeren ikke kan svare herpå, for at undgå en lang samtaletråd. Begge parter har dog mulighed for til hver en tid at redigere deres anbefaling/svar ved at logge ind på Håndværker.dk.

Hvordan undgår vi snyd?

For at undgå falske anbefalinger eller misbrug af personlige oplysninger, så skal alle, der laver en anbefaling bekræfte deres identitet. Dette kan  gøres ved at verificere personlige oplysninger via e-mail, SMS eller Facebook. Hvis kommentaren i en anbefaling tydeligt viser, at der ikke er tale om udført arbejde, fjerner vi anbefalingen. Er der tale om en verserende juridisk tvist i en sag mellem bygherre og håndværker, vil anbefalingen midlertidigt blive fjernet, mens sagen kører. Håndværker.dk beslutter ud fra den enkelte sag, om anbefalingen skal vises eller ej.

Derudover gennemfører Håndværker.dk minimum 10 stikprøver hver måned, hvor vi beder om dokumentation for, at et stykke arbejde rent faktisk er blevet udført. Dokumentationen kan fx være en betalt faktura, billedmateriale eller en korrespondance mellem håndværkeren og kunden, som tydeligt viser, at der er tale om udført arbejde. I sjældne tilfælde kan Håndværker.dk verificere en anbefaling gennem mundtlig korrespondance med bygherren, hvis vi vurderer at det er tilstrækkeligt. Stikprøverne foretages for at sikre forbrugerne bedst muligt. Endelig tjekker Håndværker.dk altid brugervurderinger, hvis der er mistanke om snyd.

Anbefalinger på Håndværker.dk
.

Sammenlign Rødovre's 3 højest anbefalede tømrer på Håndværker.dk.

1 anbefalinger

5 / 5

Fuge Fighters

Fuge Fighters- din sikkerhed for kvalitet i alle typer fugningSkal du have skiftet fuger, og mangler du en håndværker, som kan sit kram? Så er Fuge Fighters helt oplagt. Med mit enmandsfirma har jeg gennem snart et år løst spændende opgaver i hovedstadsområdet, og jeg ser altid frem til at høre, hvad jeg helt præcis kan hjælpe dig med.Jeg lægger en stor målrettethed for dagen og kan løse mange forskellige typer bestillinger, f.eks.: Klassisk fugearbejde Bløde fuger til vinduer, døre og vådrum Brandsikring Isolering af vandrør og ventilation Efterisolering af kælder og lofter Teknisk isoleringVeludført arbejdeI år 2018 har jeg haft den yderst interessante opgave at brandsikre en ny laboratoriebygning for Novozymes, herunder vvs-konstruktionen. Det er jo en ekstra stor fjer i hatten, når kunden er tilfreds efter et veludført stykke arbejde - og kort efter ringer igen. Det gør de, fordi jeg er god til at sætte mig ind i en opgave, som jeg fuldfører til punkt og prikke. Som kunde står du derfor altid tilbage med et færdigt resultat, hvor der ikke er noget, der skal dobbelttjekkes. Bred vifte af ydelserJeg er både en del af Fugebranchens Garantiordning samt Dansk Byggeri, og alsidighed er en af mine styrker. Det kommer også til udtryk i den udvikling, firmaet har været igennem det seneste år. Fra et stort fokus på klassisk fugning, tager jeg mig nu også af brandsikring, bløde fuger og isolering. Så giv mig et kald - jeg lover et godt resultat.

1 anbefalinger

4 / 5

Lorentzen Entreprise ApS

Lorentzen Entreprise ApS er en håndværksvirksomhed, der primært beskæftiger sig med renovering af boliger. Vi har mange års erfaring i branchen, hvilket har gjort os rutineret inden for mange områder. Det har sat os i stand til at løse de fleste opgaver inden for tømrerbranchen. Har du opgaver, du søger løst, er vi sikre på, vi kan hjælpe!Hvem er Lorentzen Entreprise ApS?Mit navn er Per Lorentzen, og jeg har mere end 25 års erfaring som tømrer. Jeg etablerede Lorentzen Entreprise i 2014 for at tilbyde kunder på hele Sjælland kvalitetsarbejde og høj service. Min vision er at være kundernes foretrukne valg, når de skal have løst deres boligprojekter. Det kræver, at vi altid er imødekommende og klar til at hjælpe vores kunder - og det er vi. Vi brænder nemlig for vores arbejde!Vi kan hjælpe med udførelsen af:Renovering af døre og vinduer Gulvlægning Køkkenmontage Tilbygninger, udestuer og nybyg Garager og carporte Taglægning, tagkviste og tagrender Isolering Mureropgaver VVS ElVi løser store som små opgaver, og vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig. Vi har en lang række af dygtige samarbejdspartnere, der ligesom os udelukkende laver kvalitetsarbejde. Vi står 100% inde for at deres arbejde altid er i orden, så du er i sikre hænder.Vi tilbyder altid råd og vejledning i forbindelse med dine projekter. På den måde har du det bedste grundlag for at træffe de vigtige beslutninger ved dit byggeprojekt.Lorentzen Entreprise ApS - et sikkert valg hver gang!Vil du have fagmænd, der er til at stole på, og som overholder alle indgåede aftaler, så kontakt Lorentzen Entreprise ApS allerede i dag. Vi står klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have, eller til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, hvis du ønsker det. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.Vi ser frem til at høre fra dig.

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her

Håndværkere

${ getResults.length } af ${ resultTotal } håndværkere

${item.label}
Se resultat

Branche

chevron
${item.IndustryName}
Vis flere Skjul

Medlem af

chevron
${item.name}
Vis flere Vis less

By

Radius (${distance} km)

Opgavetype

${tag.Key}

Gennemsnits rating

Antal anbefalinger (${antalrange[0]} - ${antalrange[1]})

Vundet priser

Månedens Håndværker
Håndværker.dk Prisen

Kan komme ud til et møde

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16

Kan fanges på telefonen

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16
Se resultat Nulstil

Tilpas udvalg

By
Radius (${distance} km)
Opgavetype
${tag.Key}

Branche

${item.IndustryName}
Vis flere Skjul

Medlem af

${item.name}
Vis flere Vis less

Gennemsnits rating

Antal anbefalinger (${antalrange[0]} - ${antalrange[1]})

Vundet priser

Månedens Håndværker
Håndværker.dk Prisen

Kan komme ud til et møde

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16

Kan fanges på telefonen

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16

${ getResults.length } af ${ resultTotal } håndværkere

Tilpas listen efter  

menu Kompakt list Detaljeret

Ingen resultater fundet.

${ item.RatingCount } anbefalinger

${item.HasPrBadgetext}

Månedens Håndværker

ikke medlem

${item.Name}

- ${ item.ZipCode } ${ item.City } , ${ GetDistance(item) } km

- Etableret i ${ item.YearOfEstablishment }

- ${ item.NumberOfEmployees } ansatte

- ${ item.Address }

${item.HasPrBadgetext}

${item.HasPrBadgetext}

${ item.RatingCount } anbefalinger

Månedens Håndværker

Månedens Håndværker

${item.Name}

Se profil

- Etableret i ${ item.YearOfEstablishment }

- ${ item.NumberOfEmployees } ansatte

- ${ item.ZipCode } - ${ item.City } , ${ GetDistance(item) } km

- ${ item.Address }

Fjern favorit
Del Facebook SMS

${ getResults.length } af ${ resultTotal } håndværkere

Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

Nødvendige

Nødvendige cookies gør en hjemmeside brugbar ved at aktivere de grundlæggende og nødvendige funktioner, fx side-navigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden, som kræver et login. Uden de nødvendige cookies fungerer hjemmesiden ikke optimalt.

Preferences
Statistik
Marketing
Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send