Udskiftning af vinduer og døre i Hillerød På denne opgave fremlagde kunden alle sine ønsker for os på første møde. Det overordnede ønske var udskiftning af vinduer og døre. Kunden ønskede at kunne pudse sit vindue på 1. sal indefra, og derfor blev det nye vindue bestilt som et vende-vindue. Derudover ville kunden gerne slippe for persienner på badeværelset, så dette vindue blev bestilt med matering i satin-farve. Der var også et ønske om at kunne lufte bedre ud i et af værelserne, og derfor blev det eksisterende vindue med fast glas, skiftet ud med et vindue der kunne åbnes i den øverste halvdel. Hoveddøren blev efter ønske bestilt med 3 glasfelter, således at der er naturligt lysindfald, samtidig med at der ikke er direkte udsyn udefra. Derudover blev den gamle dør om til haven udskiftet. En dør der er speciellavet, da den er buet i toppen. fra Palund ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} På denne opgave fremlagde kunden alle sine ønsker for os på første møde. Det overordnede ønske var udskiftning af vinduer og døre. Kunden ønskede at kunne pudse sit vindue på 1. sal indefra, og derfor blev det nye vindue bestilt som et vende-vindue. Derudover ville kunden gerne slippe for persienner på badeværelset, så dette vindue blev bestilt med matering i satin-farve. Der var også et ønske om at kunne lufte bedre ud i et af værelserne, og derfor blev det eksisterende vindue med fast glas, skiftet ud med et vindue der kunne åbnes i den øverste halvdel.
Hoveddøren blev efter ønske bestilt med 3 glasfelter, således at der er naturligt lysindfald, samtidig med at der ikke er direkte udsyn udefra.
Derudover blev den gamle dør om til haven udskiftet. En dør der er speciellavet, da den er buet i toppen. fra Palund ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/udskiftning-af-vinduer-og-dore-i-hillerod/2717 http://Håndværker.dk/projekt/udskiftning-af-vinduer-og-dore-i-hillerod/2717 http://Håndværker.dk/projekt/udskiftning-af-vinduer-og-dore-i-hillerod/2717
Skorpionen 58 3650 Denmark
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 72
kr. 230000 In stock
Mathias Lundsgaard Petersen & Jesper Nielsen Pagh Mathias Lundsgaard Petersen & Jesper Nielsen Pagh 2015-1-1 1 36689188 36689188 Udskiftning af vinduer og døre i Hillerød
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 72
Skorpionen 58 3650 Denmark
Udskiftning af vinduer og døre i hillerød- Håndværker.dk

Case

Udskiftning af vinduer og døre i Hillerød

På denne opgave fremlagde kunden alle sine ønsker for os på første møde. Det overordnede ønske var udskiftning af vinduer og døre. Kunden ønskede at kunne pudse sit vindue på 1. sal indefra, og derfor blev det nye vindue bestilt som et vende-vindue. Derudover ville kunden gerne slippe for persienner på badeværelset, så dette vindue blev bestilt med matering i satin-farve. Der var også et ønske om at kunne lufte bedre ud i et af værelserne, og derfor blev det eksisterende vindue med fast glas, skiftet ud med et vindue der kunne åbnes i den øverste halvdel. Hoveddøren blev efter ønske bestilt med 3 glasfelter, således at der er naturligt lysindfald, samtidig med at der ikke er direkte udsyn udefra. Derudover blev den gamle dør om til haven udskiftet. En dør der er speciellavet, da den er buet i toppen.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2015

1-2 uger

180-230.000 kr.

Ølstykke

Palund ApS

4.9

Baseret på 331 byggeopgaver og anbefalinger

97 %

98 %

98 %

97 %

98 %

Behov for inspiration til dit næste byggeprojekt?

Læs vores mange artikler her

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmark

Du får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmark

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo