Lavet af firmaet

DK HUSBYG ApS

Renovering af sommerhus inkl. ny 55 m2 træterrasse og nye Velfac vinduer i Liseleje nær Helsinge Sommerhuset er blevet renoveret både inde og ude. Udenfor er der bygget en ny træterrasse på 55 m2 i alm. trykket terrassebrædder i 125 x 28 mm. Huset er har også fået ny facadebeklædning af typen RAW Klinkbeklædning (145mm x 28 mm) i farven sort. Derudover er der isat nye Velfac vinduer og døre. Inden for er garage og køkken blevet slået sammen til et køkken alrum, hvor der er opsat nyt køkken fra HTH. Der er også lavet nyt badeværelse med inddragelse af lidt af gangen for at få plads til brusenichen. Og så er der opsat nye glatte lofter i hele huset. fra DK HUSBYG ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} Sommerhuset er blevet renoveret både inde og ude.  

Udenfor er der bygget en ny træterrasse på 55 m2 i alm. trykket terrassebrædder i 125 x 28 mm. Huset er har også fået ny facadebeklædning af typen RAW Klinkbeklædning (145mm x 28 mm) i farven sort. Derudover er der isat nye Velfac vinduer og døre. 

Inden for er garage og køkken blevet slået sammen til et køkken alrum, hvor der er opsat nyt køkken fra HTH. Der er også lavet nyt badeværelse med inddragelse af lidt af gangen for at få plads til brusenichen. Og så er der opsat nye glatte lofter i hele huset.  fra DK HUSBYG ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/renovering-af-sommerhus-inkl-ny-55-m2-traterr/4064 http://Håndværker.dk/projekt/renovering-af-sommerhus-inkl-ny-55-m2-traterr/4064 http://Håndværker.dk/projekt/renovering-af-sommerhus-inkl-ny-55-m2-traterr/4064
Sigerslevøstervej 7 3600 Denmark
5 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 30
kr. 9000kr/m2 In stock
Kent Pless Kent Pless 2008-1-1 1 31362423 31362423 Renovering af sommerhus inkl. ny 55 m2 træterrasse og nye Velfac vinduer i Liseleje nær Helsinge
5 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 30
Sigerslevøstervej 7 3600 Denmark
Renovering af sommerhus inkl. ny 55 m2 træterrasse og nye velfac vinduer i liseleje nær helsinge - Håndværker.dk

Case

Renovering af sommerhus inkl. ny 55 m2 træterrasse og nye Velfac vinduer i Liseleje nær Helsinge

Sommerhuset er blevet renoveret både inde og ude. Udenfor er der bygget en ny træterrasse på 55 m2 i alm. trykket terrassebrædder i 125 x 28 mm. Huset er har også fået ny facadebeklædning af typen RAW Klinkbeklædning (145mm x 28 mm) i farven sort. Derudover er der isat nye Velfac vinduer og døre. Inden for er garage og køkken blevet slået sammen til et køkken alrum, hvor der er opsat nyt køkken fra HTH. Der er også lavet nyt badeværelse med inddragelse af lidt af gangen for at få plads til brusenichen. Og så er der opsat nye glatte lofter i hele huset.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2015

4-6 mdr.

7-9.000kr/m2 kr.

3360 Liseleje

Materialerne brugte på projektet er fra følgende producenter

Vinduer
Velfac A/S

31.285 håndværkere står klar til at hjælpe dig

previous or LEFT arrow
right arrow

Behov for inspiration til dit næste byggeprojekt?

Læs vores mange artikler her

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmark

Du får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmark

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo