Lavet af firmaet

Per Vigel ApS

Nymalet hus både indendørs og udendørs på Frederiksberg nær København Malermester Per Vigel har malet i alle rum i dette nybyggede hus, inkl. opspartling af alle vægge og opsætning af filt. På undervæggene på trappen er tapeseret med sort/hvid tapet for at bryde alt det hvide og få en tråd med de sorte hårde hvidevare i køkkenet. Derudover er alle loftbjælker indfarvet i laserende træbeskyttelse og alt træværk er også malet. Udendørs er facaden oppudset i hvid indfarvet puds, og der er malet sort sokkel. Dertil er der malet udhæng på 1. sal over balkonen. I samarbejde med kunden blev det bestemt at alle vægge skulle være hvide, da kunden har mange farver på billeder, møbler og puder og andet inventar. fra Per Vigel ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} Malermester Per Vigel har malet i alle rum i dette nybyggede hus, inkl.  opspartling af alle vægge og opsætning af filt. På undervæggene på trappen er tapeseret med sort/hvid tapet for at bryde alt det hvide
og få en tråd med de sorte hårde hvidevare i køkkenet.
Derudover er alle loftbjælker indfarvet i laserende træbeskyttelse og alt træværk er også malet.

Udendørs er facaden oppudset i hvid indfarvet puds, og der er malet sort sokkel. Dertil er der malet udhæng på 1. sal over balkonen.

I samarbejde med kunden blev det bestemt at alle vægge skulle være hvide, da kunden har mange farver på billeder, møbler og puder og andet inventar.
 fra Per Vigel ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/nymalet-hus-bade-indendors-og-udendors-pa-fre/12392 http://Håndværker.dk/projekt/nymalet-hus-bade-indendors-og-udendors-pa-fre/12392 http://Håndværker.dk/projekt/nymalet-hus-bade-indendors-og-udendors-pa-fre/12392
Jyllandsvej 48 2000 Denmark
5 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 24
kr. ca 90000 In stock
Per Vigel Per Vigel 1997-1-1 1 19875830 19875830 Nymalet hus både indendørs og udendørs på Frederiksberg nær København
5 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 24
Jyllandsvej 48 2000 Denmark
Nymalet hus både indendørs og udendørs på frederiksberg nær københavn- Håndværker.dk

Case

Nymalet hus både indendørs og udendørs på Frederiksberg nær København

Malermester Per Vigel har malet i alle rum i dette nybyggede hus, inkl. opspartling af alle vægge og opsætning af filt. På undervæggene på trappen er tapeseret med sort/hvid tapet for at bryde alt det hvide og få en tråd med de sorte hårde hvidevare i køkkenet. Derudover er alle loftbjælker indfarvet i laserende træbeskyttelse og alt træværk er også malet. Udendørs er facaden oppudset i hvid indfarvet puds, og der er malet sort sokkel. Dertil er der malet udhæng på 1. sal over balkonen. I samarbejde med kunden blev det bestemt at alle vægge skulle være hvide, da kunden har mange farver på billeder, møbler og puder og andet inventar.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2017

ca. 2 måneder

ca. 90.000 kr.

2000 Frederiksberg

Per Vigel ApS

Vurdering af

Per Vigel ApS

5

Baseret på 111 byggeopgaver og anbefalinger

100 %

100 %

100 %

100 %

100 %

Tags

Behov for inspiration til dit næste byggeprojekt?

Læs vores mange artikler her

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmark

Du får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmark

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo