Lavet af firmaet

ANSØ GRUPPEN A/S

Ny 1. sal inkl. nyt tag med Randers tegl i Vedbæk nær Hørsholm Huset havde en flad tilbygning, hvorpå der er blevet bygget en helt ny 1. sal. Tag-konstruktionen var altså ikke-eksisterende da Ansø Byg Erhverv ApS begyndte, og alt er bygget fra bunden. Der er lagt nyt 220 m2 tag med Randers Tegl, og opsat nye zink tagrender fra NG Zink. På hver side af taget er der tre kviste, hvor de tre kviste ud mod haven har franske døre og balkon. Gavlen har fået en indbygget balkon med trappe ned til haven. Alle vinduer og døre til kviste og balkon er fra Outline. Derudover har Ansø Byg Erhverv også opført en helt ny og stor garage med plads til tre biler. På garagetaget er der lagt Icopal tagpap af typen Top 500 med listedækning. Garagen indeholder et værksted, fyrrum og et redskabsrum. fra ANSØ GRUPPEN A/S | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} Huset havde en flad tilbygning, hvorpå der er blevet bygget en helt ny 1. sal. Tag-konstruktionen var altså ikke-eksisterende da Ansø Byg Erhverv ApS begyndte, og alt er bygget fra bunden. Der er lagt nyt 220 m2 tag med Randers Tegl, og opsat nye zink tagrender fra NG Zink. 

På hver side af taget er der tre kviste, hvor de tre kviste ud mod haven har franske døre og balkon. Gavlen har fået en indbygget balkon med trappe ned til haven. Alle vinduer og døre til kviste og balkon er fra Outline. 

Derudover har Ansø Byg Erhverv også opført en helt ny og stor garage med plads til tre biler. På garagetaget er der lagt Icopal tagpap af typen Top 500 med listedækning. Garagen indeholder et værksted, fyrrum og et redskabsrum. 
 fra ANSØ GRUPPEN A/S | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/ny-1-sal-inkl-nyt-tag-med-randers-tegl-i-vedb/12318 http://Håndværker.dk/projekt/ny-1-sal-inkl-nyt-tag-med-randers-tegl-i-vedb/12318 http://Håndværker.dk/projekt/ny-1-sal-inkl-nyt-tag-med-randers-tegl-i-vedb/12318
Nybrovej 87 2830 Denmark
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 73
kr. ca 1650,000 In stock
Anders Anders 2012-1-1 1 34451060 34451060 Ny 1. sal inkl. nyt tag med Randers tegl i Vedbæk nær Hørsholm
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 73
Nybrovej 87 2830 Denmark
Ny 1. sal inkl. nyt tag med randers tegl i vedbæk nær hørsholm- Håndværker.dk

Case

Ny 1. sal inkl. nyt tag med Randers tegl i Vedbæk nær Hørsholm

Huset havde en flad tilbygning, hvorpå der er blevet bygget en helt ny 1. sal. Tag-konstruktionen var altså ikke-eksisterende da Ansø Byg Erhverv ApS begyndte, og alt er bygget fra bunden. Der er lagt nyt 220 m2 tag med Randers Tegl, og opsat nye zink tagrender fra NG Zink. På hver side af taget er der tre kviste, hvor de tre kviste ud mod haven har franske døre og balkon. Gavlen har fået en indbygget balkon med trappe ned til haven. Alle vinduer og døre til kviste og balkon er fra Outline. Derudover har Ansø Byg Erhverv også opført en helt ny og stor garage med plads til tre biler. På garagetaget er der lagt Icopal tagpap af typen Top 500 med listedækning. Garagen indeholder et værksted, fyrrum og et redskabsrum.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2017

ca. 5 måneder

ca. 1.650,000 kr.

2950 Vedbæk

ANSØ GRUPPEN A/S

Materialerne brugte på projektet er fra følgende producenter

Garagetag
Icopal Danmark A/S
Tagrender
NG Zink A/S
Vinduer
Outline Vinduer A/S
Tag
Randers Tegl A/S

Vurdering af

ANSØ GRUPPEN A/S

4.9

Baseret på 246 byggeopgaver og anbefalinger

97 %

95 %

98 %

97 %

98 %

Tags

Behov for inspiration til dit næste byggeprojekt?

Læs vores mange artikler her

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmark

Du får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmark

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo