Lavet af firmaet

Hennings Gulvservice

Gulvslibning på flere gulve En kunde havde i sin bolig flere slidte gulve, som havde brug for gulvslibning. Gulvene var tilmed af forskellige trætyper. Hennings Gulvservice udførte afslibning af gulve og gav dem behandling, så gulvene nu fremstår som nye og kan holde det pæne udseende i mange år fremover. fra Hennings Gulvservice | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} En kunde havde i sin bolig flere slidte gulve, som havde brug for gulvslibning. Gulvene var tilmed af forskellige trætyper. Hennings Gulvservice udførte afslibning af gulve og gav dem behandling, så gulvene nu fremstår som nye og kan holde det pæne udseende i mange år fremover. fra Hennings Gulvservice | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/gulvslibning-pa-flere-gulve/1558 http://Håndværker.dk/projekt/gulvslibning-pa-flere-gulve/1558 http://Håndværker.dk/projekt/gulvslibning-pa-flere-gulve/1558
Taastrup Hovedgade 136 2630 Denmark
4 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 38
kr. 6000 In stock
Dennis Clay Andersen Dennis Clay Andersen 1985-1-1 1 10177243 10177243 Gulvslibning på flere gulve
4 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 38
Taastrup Hovedgade 136 2630 Denmark
Gulvslibning på flere gulve- Håndværker.dk

Case

Gulvslibning på flere gulve

En kunde havde i sin bolig flere slidte gulve, som havde brug for gulvslibning. Gulvene var tilmed af forskellige trætyper. Hennings Gulvservice udførte afslibning af gulve og gav dem behandling, så gulvene nu fremstår som nye og kan holde det pæne udseende i mange år fremover.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2012

2-3 dage

4-6.000 kr.

Taastrup

31.285 håndværkere står klar til at hjælpe dig

previous or LEFT arrow
right arrow

Behov for inspiration til dit næste byggeprojekt?

Læs vores mange artikler her

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmark

Du får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmark

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo