Gulvvarme i betongulv For en kunde som ønskede gulvvarme i betongulv, har Wezco Totalentreprise stået for nedhugning i betongulv til elgulvvarme samt rykning af afløb og efterfølgende støbning. fra Wezco Totalentreprise | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} For en kunde som ønskede gulvvarme i betongulv, har Wezco Totalentreprise stået for nedhugning i betongulv til elgulvvarme samt rykning af afløb og efterfølgende støbning. fra Wezco Totalentreprise | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/gulvvarme-i-betongulv/2598 http://Håndværker.dk/projekt/gulvvarme-i-betongulv/2598 http://Håndværker.dk/projekt/gulvvarme-i-betongulv/2598
Alleshavevej 12 4593 Denmark
5 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 1
kr. 20000 In stock
Gregers Bo Nielsen Gregers Bo Nielsen 2014-1-1 1 31862213 31862213 Gulvvarme i betongulv
5 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 1
Alleshavevej 12 4593 Denmark
Gulvvarme i betongulv- Håndværker.dk

Case

Gulvvarme i betongulv

For en kunde som ønskede gulvvarme i betongulv, har Wezco Totalentreprise stået for nedhugning i betongulv til elgulvvarme samt rykning af afløb og efterfølgende støbning.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2015

1 uge

15-20.000 kr.

Eskebjerg

31.247 håndværkere står klar til at hjælpe dig

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

Du får svar indenfor max 48 timer

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo