Udvendig facadeisolering af 70er villa i Roskilde 70er villa med kalksandsten og dårlige fuger har fået en udvendig facadeisolering af OL Byg. Der er anvendt indfarvet puds med kornstørrelse 1,5mm, og facaden har fået 100 mm isolering udvendigt. Vinduer og døre er flyttet længere ud i ydermuren, hvorefter OL Byg har lavet den udvendige facadeisolering inklusiv klargøring til udvendige lamper. Arbejdet blev udført på mindre end 2 uger. Facadeisoleringen er en del af en totalentreprise på hele huset som Høyer Byg har stået for. fra OL Byg & Anlæg ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} 70er villa med kalksandsten og dårlige fuger har fået en udvendig facadeisolering af OL Byg. Der er anvendt indfarvet puds med kornstørrelse 1,5mm, og facaden har fået 100 mm isolering udvendigt.  

Vinduer og døre er flyttet længere ud i ydermuren, hvorefter OL Byg har lavet den udvendige facadeisolering inklusiv klargøring til udvendige lamper. Arbejdet blev udført på mindre end 2 uger.

Facadeisoleringen er en del af en totalentreprise på hele huset som Høyer Byg har stået for.  fra OL Byg & Anlæg ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/udvendig-facadeisolering-af-70er-villa-i-rosk/11389 http://Håndværker.dk/projekt/udvendig-facadeisolering-af-70er-villa-i-rosk/11389 http://Håndværker.dk/projekt/udvendig-facadeisolering-af-70er-villa-i-rosk/11389
Frederiksborgvej 64 3650 Denmark
4 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 6
kr. Ukendt In stock
Oleg Drozdov Oleg Drozdov 2011-1-1 1 33750811 33750811 Udvendig facadeisolering af 70er villa i Roskilde
4 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 6
Frederiksborgvej 64 3650 Denmark
Udvendig facadeisolering af 70er villa i roskilde- Håndværker.dk

Case

Udvendig facadeisolering af 70er villa i Roskilde

70er villa med kalksandsten og dårlige fuger har fået en udvendig facadeisolering af OL Byg. Der er anvendt indfarvet puds med kornstørrelse 1,5mm, og facaden har fået 100 mm isolering udvendigt. Vinduer og døre er flyttet længere ud i ydermuren, hvorefter OL Byg har lavet den udvendige facadeisolering inklusiv klargøring til udvendige lamper. Arbejdet blev udført på mindre end 2 uger. Facadeisoleringen er en del af en totalentreprise på hele huset som Høyer Byg har stået for.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2016

2 uger

Ikke oplyst

4000 Roskilde

31.247 håndværkere står klar til at hjælpe dig

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

Du får svar indenfor max 48 timer

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo