Totalrenovering af villa, inkl. nyt køkken og to nye badeværelser i Snekkersten Landin & Heyco Byg & Entreprise har stået for denne flotte totalrenovering af stor villa i Snekkersten. Der er lagt gulvvarme i beton i hele villaen, brede egetræs plankegulv, som klik-gulve i stue, gang og værelse. Gulvtæppe i soveværelset, samt gæsteværelset. Ens 60x60 fliser i bryggers, entré, badeværelser og køkken. Der er yderligere sat nye gipslofter op og nye vinduer. Der er lavet nyt køkken fra Kvik med en Quooker vandhane og komposit bordplade. Der er også blevet lavet to nye badeværelser, hvor det ene er med et badekar med indbygget vandpåfyldning. Det andet har en bruser med et stort ø300 rainshower. Der er også opsat et nyt fyr fra Viessmann og kalkfjerner fra BWT. Sidst er der lavet en 30 kvm udestue med termoglas og 50x50 fliser. fra Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} Landin & Heyco Byg & Entreprise har stået for denne flotte totalrenovering af stor villa i Snekkersten. 
Der er lagt gulvvarme i beton i hele villaen, brede egetræs plankegulv, som klik-gulve i stue, gang og værelse. Gulvtæppe i soveværelset, samt gæsteværelset. Ens 60x60 fliser i bryggers, entré, badeværelser og køkken.
Der er yderligere sat nye gipslofter op og nye vinduer.
Der er lavet nyt køkken fra Kvik med en Quooker vandhane og komposit bordplade. 
Der er også blevet lavet to nye badeværelser, hvor det ene er med et badekar med indbygget vandpåfyldning. Det andet har en bruser med et stort ø300 rainshower.
Der er også opsat et nyt fyr fra Viessmann og kalkfjerner fra BWT.
Sidst er der lavet en 30 kvm udestue med termoglas og 50x50 fliser. fra Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/totalrenovering-af-villa-inkl-nyt-kokken-og-t/14971 http://Håndværker.dk/projekt/totalrenovering-af-villa-inkl-nyt-kokken-og-t/14971 http://Håndværker.dk/projekt/totalrenovering-af-villa-inkl-nyt-kokken-og-t/14971
Piletoften 12 3070 Denmark
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 47
kr. 1400000 In stock
Thomas Landin & Alexander Hey Thomas Landin & Alexander Hey 2016-1-1 1 37497991 37497991 Totalrenovering af villa, inkl. nyt køkken og to nye badeværelser i Snekkersten
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 47
Piletoften 12 3070 Denmark
Totalrenovering af villa, inkl. nyt køkken og to nye badeværelser i snekkersten- Håndværker.dk

Case

Totalrenovering af villa, inkl. nyt køkken og to nye badeværelser i Snekkersten

Landin & Heyco Byg & Entreprise har stået for denne flotte totalrenovering af stor villa i Snekkersten. Der er lagt gulvvarme i beton i hele villaen, brede egetræs plankegulv, som klik-gulve i stue, gang og værelse. Gulvtæppe i soveværelset, samt gæsteværelset. Ens 60x60 fliser i bryggers, entré, badeværelser og køkken. Der er yderligere sat nye gipslofter op og nye vinduer. Der er lavet nyt køkken fra Kvik med en Quooker vandhane og komposit bordplade. Der er også blevet lavet to nye badeværelser, hvor det ene er med et badekar med indbygget vandpåfyldning. Det andet har en bruser med et stort ø300 rainshower. Der er også opsat et nyt fyr fra Viessmann og kalkfjerner fra BWT. Sidst er der lavet en 30 kvm udestue med termoglas og 50x50 fliser.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2019

4 mdr.

1400000 kr.

Snekkersten

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

Vurdering af

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

4.8

Baseret på 104 byggeopgaver og anbefalinger

98 %

93 %

97 %

94 %

97 %

Tags

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

Du får svar indenfor max 48 timer

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo