Totalrenovering af hus inkl. nyt Komproment tegltag, IKEA køkken og Wiking gulve i Hårlev nær Køge Renoveringen inkluderer nyt IKEA køkken på 12 m2 med bordplade i homogen laminat og Wiking plankegulv af typen Wiking fyr plank hvid. Emhætte og ovn er fra Siemens og vandhanen fra Grohe. Derudover er der lavet et nyt badeværelse på 6 m2 med travertin fliser. Toilet, armatur og bruser er fra Grohe og vask inkl. møbel herunder er fra Spa Kompagniet. Der er lagt nyt Komproment tegltag på ca. 200 m2 med zink tagrender. Der er anvendt K13 sort engroberede teglsten fra Komproment som er en klassisk dansk vingefals tagsten. Der er også isat nye Outline vinduer. Udover nyt køkken, nyt badeværelse og nyt tag har renoveringen også inkluderet nye lofter, vægge og gulve i hele huset, ny trappe, gulvvarme i hele huset, efterisolering af tag og nyt ovenlys. fra Høyer Byg A/S | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} Renoveringen inkluderer nyt IKEA køkken på 12 m2 med bordplade i homogen laminat og Wiking plankegulv af typen Wiking fyr plank hvid. Emhætte og ovn er fra Siemens og vandhanen fra Grohe. 

Derudover er der lavet et nyt badeværelse på 6 m2 med travertin fliser. Toilet, armatur og bruser er fra Grohe og vask inkl. møbel herunder er fra Spa Kompagniet. 

Der er lagt nyt Komproment tegltag på ca. 200 m2 med zink tagrender. Der er anvendt K13 sort engroberede teglsten fra Komproment som er en klassisk dansk vingefals tagsten. Der er også isat nye Outline vinduer.  

Udover nyt køkken, nyt badeværelse og nyt tag har renoveringen også inkluderet nye lofter, vægge og gulve i hele huset, ny trappe, gulvvarme i hele huset, efterisolering af tag og nyt ovenlys.   fra Høyer Byg A/S | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/totalrenovering-af-hus-inkl-nyt-komproment-te/11320 http://Håndværker.dk/projekt/totalrenovering-af-hus-inkl-nyt-komproment-te/11320 http://Håndværker.dk/projekt/totalrenovering-af-hus-inkl-nyt-komproment-te/11320
Kildeager 3 B 4621 Denmark
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 16
kr. ca 1500000 In stock
Stephen Høyer Stephen Høyer 2003-1-1 1 27570615 27570615 Totalrenovering af hus inkl. nyt Komproment tegltag, IKEA køkken og Wiking gulve i Hårlev nær Køge
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 16
Kildeager 3 B 4621 Denmark
Totalrenovering af hus inkl. nyt komproment tegltag, ikea køkken og wiking gulve i hårlev nær køge- Håndværker.dk

Case

Totalrenovering af hus inkl. nyt Komproment tegltag, IKEA køkken og Wiking gulve i Hårlev nær Køge

Renoveringen inkluderer nyt IKEA køkken på 12 m2 med bordplade i homogen laminat og Wiking plankegulv af typen Wiking fyr plank hvid. Emhætte og ovn er fra Siemens og vandhanen fra Grohe. Derudover er der lavet et nyt badeværelse på 6 m2 med travertin fliser. Toilet, armatur og bruser er fra Grohe og vask inkl. møbel herunder er fra Spa Kompagniet. Der er lagt nyt Komproment tegltag på ca. 200 m2 med zink tagrender. Der er anvendt K13 sort engroberede teglsten fra Komproment som er en klassisk dansk vingefals tagsten. Der er også isat nye Outline vinduer. Udover nyt køkken, nyt badeværelse og nyt tag har renoveringen også inkluderet nye lofter, vægge og gulve i hele huset, ny trappe, gulvvarme i hele huset, efterisolering af tag og nyt ovenlys.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2016

ca. 1.500.000 kr.

4652 Hårlev

Høyer Byg A/S

Materialerne brugte på projektet er fra følgende producenter

Køkken
IKEA
Gulv
Wiking Gulve A/S
Emhætte
Siemens hvidevarer
Toilet
Grohe A/S
Tag
Komproment ApS
Vinduer
Outline Vinduer A/S
Ovn
Siemens hvidevarer
Armatur
Grohe A/S
Bruser
Grohe A/S

Vurdering af

Høyer Byg A/S

4.8

Baseret på 249 byggeopgaver og anbefalinger

94 %

94 %

93 %

93 %

93 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

Du får svar indenfor max 48 timer

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo