Totalrenovering af hus inkl. nyt Cembrit tegltag og Vordingborg Køkken i Ølstykke nær Frederikssund Totalrenoveringen inkluderer et nyt, sort ædelengoberet tegltag på 300 m2 og HardiePlank kvistbeklædning fra Cembrit. Derudover er der opsat et ny køkken fra Vordingborg Køkkenet med laminatbordplade og AEG hårdehvidevarer. Køkkenalrummet er 62 m2 i alt. I stuen er der lagt bambusgulv og opsat en grå skifervæg fra Bauhaus. Badeværelset har Grohe armaturer, bademøbler fra HTH Køkkener og spaen er fra Spa Kompagniet. fra OL Byg & Anlæg ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} Totalrenoveringen inkluderer et nyt, sort ædelengoberet tegltag på 300 m2 og HardiePlank kvistbeklædning fra Cembrit. 

Derudover er der opsat et ny køkken fra Vordingborg Køkkenet med laminatbordplade og AEG hårdehvidevarer. Køkkenalrummet er 62 m2 i alt. 

I stuen er der lagt bambusgulv og opsat en grå skifervæg fra Bauhaus. Badeværelset har Grohe armaturer, bademøbler fra HTH Køkkener og spaen er fra Spa Kompagniet.  fra OL Byg & Anlæg ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/totalrenovering-af-hus-inkl-nyt-cembrit-teglt/11375 http://Håndværker.dk/projekt/totalrenovering-af-hus-inkl-nyt-cembrit-teglt/11375 http://Håndværker.dk/projekt/totalrenovering-af-hus-inkl-nyt-cembrit-teglt/11375
Frederiksborgvej 64 3650 Denmark
4 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 6
kr. 1200000 In stock
Oleg Drozdov Oleg Drozdov 2011-1-1 1 33750811 33750811 Totalrenovering af hus inkl. nyt Cembrit tegltag og Vordingborg Køkken i Ølstykke nær Frederikssund
4 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 6
Frederiksborgvej 64 3650 Denmark
Totalrenovering af hus inkl. nyt cembrit tegltag og vordingborg køkken i ølstykke nær frederikssund- Håndværker.dk

Case

Totalrenovering af hus inkl. nyt Cembrit tegltag og Vordingborg Køkken i Ølstykke nær Frederikssund

Totalrenoveringen inkluderer et nyt, sort ædelengoberet tegltag på 300 m2 og HardiePlank kvistbeklædning fra Cembrit. Derudover er der opsat et ny køkken fra Vordingborg Køkkenet med laminatbordplade og AEG hårdehvidevarer. Køkkenalrummet er 62 m2 i alt. I stuen er der lagt bambusgulv og opsat en grå skifervæg fra Bauhaus. Badeværelset har Grohe armaturer, bademøbler fra HTH Køkkener og spaen er fra Spa Kompagniet.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2016

3 måneder

1.200.000 kr.

3650 Ølstykke

Materialerne brugte på projektet er fra følgende producenter

Tag
Cembrit A/S
Armatur
Grohe A/S
Badeværelsesmøbler
HTH Køkkener A/S
Køkken
Vordingborg Køkkenet A/S
Hårde hvidevarer
AEG - Electrolux Home Products A/S

31.247 håndværkere står klar til at hjælpe dig

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

Du får svar indenfor max 48 timer

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo