Nyt stråtag på ejendom i Borup, Køge kommune Nyt tag på husmandssted i Borup, tæt på Roskilde, men tilhørende Køge kommune. Hele tagkonstruktionen er i forbindelse med tække-opgaven gennemgået og spærrene er forstærket. Ved kvistene er der foretaget spær-udveksling. Læg også mærke til den lille detalje med halvtag over indgangen. fra Tækkemand Steffen S.Helbo | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} Nyt tag på husmandssted i Borup, tæt på Roskilde, men tilhørende Køge kommune. 

Hele tagkonstruktionen er i forbindelse med tække-opgaven gennemgået og spærrene er forstærket. Ved kvistene er der foretaget spær-udveksling. 
Læg også mærke til den lille detalje med halvtag over indgangen.
 fra Tækkemand Steffen S.Helbo | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/nyt-stratag-pa-ejendom-i-borup-koge-kommune/11337 http://Håndværker.dk/projekt/nyt-stratag-pa-ejendom-i-borup-koge-kommune/11337 http://Håndværker.dk/projekt/nyt-stratag-pa-ejendom-i-borup-koge-kommune/11337
Lergravsvej 72 4100 Denmark
5 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 3
kr. Ukendt In stock
Steffen Helbo Steffen Helbo 2014-1-1 1 35612815 35612815 Nyt stråtag på ejendom i Borup, Køge kommune
5 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 3
Lergravsvej 72 4100 Denmark
Nyt stråtag på ejendom i borup, køge kommune- Håndværker.dk

Case

Nyt stråtag på ejendom i Borup, Køge kommune

Nyt tag på husmandssted i Borup, tæt på Roskilde, men tilhørende Køge kommune. Hele tagkonstruktionen er i forbindelse med tække-opgaven gennemgået og spærrene er forstærket. Ved kvistene er der foretaget spær-udveksling. Læg også mærke til den lille detalje med halvtag over indgangen.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2016

Ikke oplyst

4140 Borup

31.247 håndværkere står klar til at hjælpe dig

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

Du får svar indenfor max 48 timer

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo