Nyt køkken fra Kvik med Siemens hårde hvidevarer i Lyngby nord for København Nyt køkken med elementer fra Kvik Køkkener i hvid mat. Alle skabe og skuffer har smartluk, og bordpladen er i massiv røget eg. Dertil kommer en stor køkkenø, emhætte monteret i loftet og to vaske - af hvilke den ene har en smart Quooker vandhane med kogende vand installeret. Opgaven inkluderede også fuldistandsættelse af selve rummet inden køkkenet blev monteret. fra GN Tømrer | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} Nyt køkken med elementer fra Kvik Køkkener i hvid mat. Alle skabe og skuffer har smartluk, og bordpladen er i massiv røget eg.  Dertil kommer en stor køkkenø, emhætte monteret i loftet og to vaske - af hvilke den ene har en smart Quooker vandhane med kogende vand installeret. 

Opgaven inkluderede også fuldistandsættelse af selve rummet inden køkkenet blev monteret.  fra GN Tømrer | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/nyt-kokken-fra-kvik-med-siemens-harde-hvideva/3298 http://Håndværker.dk/projekt/nyt-kokken-fra-kvik-med-siemens-harde-hvideva/3298 http://Håndværker.dk/projekt/nyt-kokken-fra-kvik-med-siemens-harde-hvideva/3298
Sorøvej 57 4295 Denmark
2 Overall review 1 5 1
kr. Omkring 200000 In stock
Gert Nielsen Gert Nielsen 2000-1-1 1 25282523 25282523 Nyt køkken fra Kvik med Siemens hårde hvidevarer i Lyngby nord for København
2 Overall review 1 5 1
Sorøvej 57 4295 Denmark
Nyt køkken fra kvik med siemens hårde hvidevarer i lyngby nord for københavn- Håndværker.dk

Case

Nyt køkken fra Kvik med Siemens hårde hvidevarer i Lyngby nord for København

Nyt køkken med elementer fra Kvik Køkkener i hvid mat. Alle skabe og skuffer har smartluk, og bordpladen er i massiv røget eg. Dertil kommer en stor køkkenø, emhætte monteret i loftet og to vaske - af hvilke den ene har en smart Quooker vandhane med kogende vand installeret. Opgaven inkluderede også fuldistandsættelse af selve rummet inden køkkenet blev monteret.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2015

Omkring 200.000 kr.

2800 Kongens Lyngby

Materialerne brugte på projektet er fra følgende producenter

Køkken
Kvik A/S
Hårde hvidevarer
Siemens hvidevarer
Kogende vandhane
Quooker Skandinavien A/S

31.247 håndværkere står klar til at hjælpe dig

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

Du får svar indenfor max 48 timer

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo