Nyt gulv med gulvvarme og nyt Kvik køkken i Espergærde Landin & Heyco Byg & Enterprise har stået for montering af 90 kvm Dinesen massive plankegulv i fyrtræ i fuld længde på 11 m. De gamle gulve er blevet revet op og gulvkonstruktionen sænket. Der er derefter lagt gulvvarme i hele stuens underetage. Gulvet er fra Dinesen, og hedder Dougles Fyrtræ i fuld længde. Gulvet er derefter lud- og sæbebehandlet. Køkkenet er et sort egetræs køkken fra Kvik med lyse egetræsbordplader. Der er også lavet nye indvendige Swedoor døre, samt snedkerlavet fodpaneler i 25 cm højde. fra Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} Landin & Heyco Byg & Enterprise har stået for montering af 90 kvm Dinesen massive plankegulv i fyrtræ i fuld længde på 11 m. De gamle gulve er blevet revet op og gulvkonstruktionen sænket. Der er derefter lagt gulvvarme i hele stuens underetage. Gulvet er fra Dinesen, og hedder Dougles Fyrtræ i fuld længde. Gulvet er derefter lud- og sæbebehandlet.
Køkkenet er et sort egetræs køkken fra Kvik med lyse egetræsbordplader.
Der er også lavet nye indvendige Swedoor døre, samt snedkerlavet fodpaneler i 25 cm højde.  fra Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/nyt-gulv-med-gulvvarme-og-nyt-kvik-kokken-i-e/14970 http://Håndværker.dk/projekt/nyt-gulv-med-gulvvarme-og-nyt-kvik-kokken-i-e/14970 http://Håndværker.dk/projekt/nyt-gulv-med-gulvvarme-og-nyt-kvik-kokken-i-e/14970
Piletoften 12 3070 Denmark
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 47
kr. Ikke oplyst In stock
Thomas Landin & Alexander Hey Thomas Landin & Alexander Hey 2016-1-1 1 37497991 37497991 Nyt gulv med gulvvarme og nyt Kvik køkken i Espergærde
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 47
Piletoften 12 3070 Denmark
Nyt gulv med gulvvarme og nyt kvik køkken i espergærde- Håndværker.dk

Case

Nyt gulv med gulvvarme og nyt Kvik køkken i Espergærde

Landin & Heyco Byg & Enterprise har stået for montering af 90 kvm Dinesen massive plankegulv i fyrtræ i fuld længde på 11 m. De gamle gulve er blevet revet op og gulvkonstruktionen sænket. Der er derefter lagt gulvvarme i hele stuens underetage. Gulvet er fra Dinesen, og hedder Dougles Fyrtræ i fuld længde. Gulvet er derefter lud- og sæbebehandlet. Køkkenet er et sort egetræs køkken fra Kvik med lyse egetræsbordplader. Der er også lavet nye indvendige Swedoor døre, samt snedkerlavet fodpaneler i 25 cm højde.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2018

Ikke oplyst

Ikke oplyst kr.

Espergærde

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

Vurdering af

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

4.8

Baseret på 104 byggeopgaver og anbefalinger

98 %

93 %

97 %

94 %

97 %

Tags

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

Du får svar indenfor max 48 timer

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo