Nyt badeværelse med grønne mosaikfliser, Hansgrohe bruser og Duravit toilet i København

Nyt badeværelse hvor både bruseren og vandhanen er fra Hansgrohe's PuraVida serie og møblet under vasken er fuldstøbt Corian fra Copenhagen Chic. Derudover er der afløb med rist af børstet glas fra Unidrain, spots fra Daxtor samt led lysbånd i loft som kan skifte farve. Mosaikfliser med fuge med glimmer som ses når alm spots er slukket og får samme farve som ledbåndet, ligeledes glasmosaikkerne. Hængetoilet fra Duravit og trykknap fra Geberit. Badeværelset inkludreer også gulvvarme, nedsænket loft, rykket væg, og ny dør. Pris i alt: 190.000 inkl moms.
Udført af

Pris ikon
  • Pris:
    190.000,-

Tid
  • Tid:
    6 uger

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

Kundens anbefaling af Murermester Holm Aps


Kunde billede

ThomasClausen

Marts 2015

Mathias Holm leverer hvad han lover.
Mathias har bygget et mindre gæstetoilet om til et badeværelse med brus for os. Han er pålidelig, ærlig, holder hvad han lover og leverer et meget fint stykke håndværk. Vi vil uden at blinke anbefale Mathias til andre der skal bruge en murer eller en totalentreprise (som var hvad han leverede til os. Fem stjerner til murermester Holm!