Nyt badeværelse med Geberit AquaClean Mera douch toilet og Grohe bruser på Frederiksberg

Nyt badeværelse på 6,8 m2 med Geberit AquaClean Mera krom douch toilet. Til toilettet er der Geberit indbygningscisterne og Geberit Sigma 50 WC tryk i flot hvidt glas. Toiletrulleholderen med bagplade er fra VOLA af typen T12 og håndklædekrogene er ligeledes fra VOLA af typen T17. Derudover er der en elegant elektrisk VOLA T39 håndklædevarmer tilpasset på mål efter kundens ønske. I brusenichen er der lagt Unidrain gulvafløb med skjult afløb i flise farve. Fliserne er fra Flise Bent serien Limestone 60x60 cm som er sandfarvede gulvfliser med opkant. Bruseren er en Grohe Rainshower med 210 mm stort brusehoved. Glasdøren til bruseren er specielt tilpasset i klart glas og der er indmuret forkromet Dansani hjørnehylder. Badeværelsets møbler og spejl er fra Dansani Luna serien. Derudover er der en Andante porcelæns håndvask og Hansgrohe Metris 110 vandhaner med praktisk push-open bundventil. Afslutningsvis er der ROTH gulvarme med Danfoss termostat.
Udført af

Pris ikon
  • Pris:
    250.000-300.000,-

Tid
  • Tid:
    5 uger

  • Sted:
    Frederiksberg

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

Kundens anbefaling af Bedre Bad Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS


Kunde billede

Ernst Christensen

Marts 2017

Badeværelser
Vore 2 badeværelser var efterhånden blevet mere end 40 år gamle og trængte til en gennemgribende renovering. Vi valgte Bedre Bad Albertslund til opgaven, og det har vi ikke fortrudt. De hjalp os i planlægsfasen, så vi fik truffet de rigtige valg til indretning, fliser og armatur m.m. Selve arbejdet blev udført uden vi var involveret og til tiden. Vi har nu 2 nye badeværelser, som vi nyder at bruge hver dag. Vi kan varmt anbefale Larsen & Jørgense, Bedre Bad Albertslund til lignende opgaver.