Nyt badeværelse med Damixa vandhane og Unidrain i Virum nær Lyngby

Nyt badeværelse der er bygget op helt fra bunden af Buur VVS. Buur VVS sørgede for komplet nyt afløbssystem, ny faldstamme, gulvvarme samt ny vandinstallation til toilet, håndvask, bruser og vaskemaskine. Der er anvendt Unidrain afløb. Buur VVS sørgerede også for at hyre en murer til at støbe det nye gulv og lægge fliserne på gulvet. Vandhanen er fra Damixa, serien hedder Tradition og tager udgangspunkt i det klassiske design.
Udført af

  • Sted:
    Virum

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

Kundens anbefaling af Buur VVS & Kloak ApS


Kunde billede

Henning Bossen

Januar 2016

Nyt badeværelse
Har fået lavet nyt badeværelse helt fra bunden hvor Buur vvs sørgede for komplet nyt afløbsystem/ faldstamme. Desuden nye vandinstallation til toilet, håndvask, bruser og vaskemaskine. Der blev også lagt (vand)gulvarme. Toiletinstallation stod de også for. Desuden sørgede Buur vvs for en murer der støbte nyt gulv og lagde fliser (20x120cm trællooks fliser). Desuden blevet vindues hul muret halvt til. Nedrivning af de gamle badeværelse stod jeg selv for. VVS arbejdet blev udført til min fuldetilfredshed. Jeg følte under hele processen at der var styr på processen. Svenden der udførte arbejdet virkede meget kompetent og jeg er godt tilfreds med rørtrækket, Både visuelt og kvalitetsmæssig. Murerarbejdet er også blevet udført til min fuldetilfredshed. De store gulvfliser blev lagt rigtig flot. Vi har ikke opdaget en eneste ujævnhed. Det samme gælder fliserne (30x60cm fliser) i brusekabinen. Ved det halv vindues hul er det også lykkes at "forlænge muren" rigtig flot. Og det er kun farve forskellen i de genbrugs sten jeg selv har skaffet som afslører forskellen. Desuden har Buur vvs været rigtig gode til at oplyse hvornår de kom og har overholdt dette. Og give besked hvis der var ændringer i deres tidsplan. Er alt i alt rigtig glad for det udførte arbejde.