Nyt badeværelse med Damixa vandhane, Grohe rainshower bruser og granitbordplade i Greve nær Roskilde

Nyt badeværelse med Grohe Rainshower bruser, Ifö sign art hængetoilet og Geberit duofix cisterne. Skabene og den matte granitbordplade er fra Glostrup køkkener. Fliserne er fra Njord serien 'dark' og købt i Mosaikhjørnet inkl. de blanke stålskinner. Til brusenichen er der anvendt 8 mm hærdet glas som væg. Derudover er der blandingsbatteri fra Damixa, spots fra Flashlight, afløb fra Unidrain og ventilator fra Thermex. Badeværleset samlede areal er 10 m2. Vandhanen er fra Damixa serien Willow.
Udført af

Pris ikon
  • Pris:
    205.000,-

Tid
  • Tid:
    8 uger

  • Sted:
    Greve

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

De leverede materialerne til projektet


Kundens anbefaling af Murermester Holm Aps


Kunde billede

Allan Andersen

Marts 2016

Totalrenovering af badeværelse
Vi indhentede forskellige tilbud, og valgte Murermester Holm til at stå for totalrenoveringen af vores badeværelse. Det har vi ikke fortrudt. Han har hele tiden været til at få fat i og har givet mange gode anbefalinger gennem projektet, især omkring finish med lister mv. Det har givet et supergodt resultat. Selvom tidsplanen ikke helt holdt, så har det stadig været en god oplevelse.