Nyt RTB pillefyr i Gørlev, Kalundborg Kommune Montering af ny varmekilde i form af RTB pillefyr fra NBE (Nordjyske BioEnergi) Fyret er til dato et af de bedste på markedet, da det kræver minimal vedligeholdelse. Det er selvrensende, så du skal ikke som med andre pillefyr feje og støvsuge hver uge. Askespanden skal først tømmes efter forbrænding af 2 til 3 tons piller. Overholder du fabrikantens krav til service, får du desuden en længere garantiperiode, i nogle tilfælde helt op til 10 år på nogle af kedeldele. Skifter du varmekilde fra et ældre oliefyr til et RTB pillefyr med vejrkompensering og VVB (varmtvandsprioritering) prioritering, kan du i nogle tilfælde spare over 60% i varmeudgifter, en løsning der nemt kan være tjent hjem på relativ kort tid. T R Varmeteknik er gerne behjælpelig med en finansieringsløsning, og vi er RTB certificeret igennem NBE. fra T R Varmeteknik | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} Montering af ny varmekilde i form af RTB pillefyr fra NBE (Nordjyske BioEnergi)

Fyret er til dato et af de bedste på markedet, da det kræver minimal vedligeholdelse. Det er selvrensende, så du skal ikke som med andre pillefyr feje og støvsuge hver uge. Askespanden skal først tømmes efter forbrænding af 2 til 3 tons piller. Overholder du fabrikantens krav til service, får du desuden en længere garantiperiode, i nogle tilfælde helt op til 10 år på nogle af kedeldele. 

Skifter du varmekilde fra et ældre oliefyr til et RTB pillefyr med vejrkompensering og VVB (varmtvandsprioritering) prioritering, kan du i nogle tilfælde spare over 60% i varmeudgifter, en løsning der nemt kan være tjent hjem på relativ kort tid. 

T R Varmeteknik er gerne behjælpelig med en finansieringsløsning, og vi er RTB certificeret igennem NBE.

 fra T R Varmeteknik | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/nyt-rtb-pillefyr-i-gorlev-kalundborg-kommune/4668 http://Håndværker.dk/projekt/nyt-rtb-pillefyr-i-gorlev-kalundborg-kommune/4668 http://Håndværker.dk/projekt/nyt-rtb-pillefyr-i-gorlev-kalundborg-kommune/4668
Knudstrupvej 18B 4270 Denmark
5 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 6
kr. 90000 In stock
Teddy Rasmussen Teddy Rasmussen 2005-1-1 1 13823375 13823375 Nyt RTB pillefyr i Gørlev, Kalundborg Kommune
5 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 6
Knudstrupvej 18B 4270 Denmark
Nyt rtb pillefyr i gørlev, kalundborg kommune- Håndværker.dk

Case

Nyt RTB pillefyr i Gørlev, Kalundborg Kommune

Montering af ny varmekilde i form af RTB pillefyr fra NBE (Nordjyske BioEnergi) Fyret er til dato et af de bedste på markedet, da det kræver minimal vedligeholdelse. Det er selvrensende, så du skal ikke som med andre pillefyr feje og støvsuge hver uge. Askespanden skal først tømmes efter forbrænding af 2 til 3 tons piller. Overholder du fabrikantens krav til service, får du desuden en længere garantiperiode, i nogle tilfælde helt op til 10 år på nogle af kedeldele. Skifter du varmekilde fra et ældre oliefyr til et RTB pillefyr med vejrkompensering og VVB (varmtvandsprioritering) prioritering, kan du i nogle tilfælde spare over 60% i varmeudgifter, en løsning der nemt kan være tjent hjem på relativ kort tid. T R Varmeteknik er gerne behjælpelig med en finansieringsløsning, og vi er RTB certificeret igennem NBE.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2016

2-3 dage

50.000-90.000 kr.

4281 Gørlev

31.247 håndværkere står klar til at hjælpe dig

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

Du får svar indenfor max 48 timer

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo