Nyt 202 m2 tegltag fra Komproment og Plastmo tagrender til hus i Odense

Nyt 202 m2 tag med Gigant sort ædelengoberet teglsten fra Komproment med 30 års totalgaranti. Undertaget er Viking 400, hvor der er 40 års produkt garanti og 20 års totalgaranti fra leverandøren. Udhæng er lavet i Ivarplank fra Cedral A/S og grundmalede underlister. Tagrenden er Plastmo alu/zink. Taget har kostet 1200-1800 kr/m2.
Udført af

Pris ikon
  • Pris:
    1200-1800 kr/m2. ,-

Tid
  • Tid:
    3-4 uger

  • Sted:
    Odense SØ

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

De leverede materialerne til projektet


Kundens anbefaling af Brændegaard Byg ApS


Kunde billede

Ole Ravnholt Jensen

Oktober 2016

Nyt Tag på Parcelhus.
Nyt Tag på parcelhus. Jeg vil ud fra nedenstående komme med min bedste anbefaling, for Brændegaards Byg. Vi kontaktet Allan Brændegaard Byg, da vi ønsket et tilbud på et nyt tag. Jeg have tidligere fået tilbud fra andre tømrermester, men var i tvivl om Kvalitet og korrekt udførelse. Jeg fik via. mine kollegaer, oplyst at det var Brændegaards byg, som jeg skulle kontakte hvis det var kvalitet jeg ønsket, samt at han overholdt aftaler til en fornuftig pris. Allan kom forbi, gennemgik gammelt tag konstruktion og kom med detaljeret beskrivelse, hvorledes han ville lave det og hvorfor. Det var for os en ekstra tryghed, da vi tidligere mere eller mindre kun have fået en materiale oversigt samt pris. Ud fra det aftalte fik vi en pris, som vi fandt ganske fornuftigt i forhold til andre tilbud. Allan gik igang til aftalte tid og vi have undervejs en god dialog, han kom undervejs med råd og vejledning, bla. var vores isolering ikke korrekt udført, der kontaktede han virksomheden og fik rettet dette. Vi mødte hver morgen en Tømrer, med et stort smil og positiv tilgang til projektet. Arbejdet var meget omhyggeligt udført. Særligt vind afskærmning under udhæng samt underlag for skotrender i vinklen på huset var meget tidskrævende. Dette var noget at Allan gjorde opmærksom fra start, at det var tidskrævende, men at det var den korrekte måde at udfører det på. Vi have desuden løbende nogen ændringer som blev rettet til hen af vejen. Tag Sort Tegl, Undertag, forskalling, alt udvendigt træværk, tagrender og afløb rør blev udskiftet. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger for Brændgaards byg