Nye fliser, klinker og kanter i indkørsel til hus på Frederiksberg Der er lagt ca. 20-22 m2 nye fliser og klinker med tilhørende kanter i indkørsel til hus på Frederiksberg. Det er de gamle klinker, der er anvendt, som bare er blevet renset og brugt igen. fra Gartneren i Byen ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} Der er lagt ca. 20-22 m2 nye fliser og klinker med tilhørende kanter i indkørsel til hus på Frederiksberg. 

Det er de gamle klinker, der er anvendt, som bare er blevet renset og brugt igen.  fra Gartneren i Byen ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/nye-fliser-klinker-og-kanter-i-indkorsel-til/12010 http://Håndværker.dk/projekt/nye-fliser-klinker-og-kanter-i-indkorsel-til/12010 http://Håndværker.dk/projekt/nye-fliser-klinker-og-kanter-i-indkorsel-til/12010
Baltorpvej 222 2750 Denmark
4 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 9
kr. Ukendt In stock
Carsten Skov Carsten Skov 2011-1-1 1 33858841 33858841 Nye fliser, klinker og kanter i indkørsel til hus på Frederiksberg
4 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 9
Baltorpvej 222 2750 Denmark
Nye fliser, klinker og kanter i indkørsel til hus på frederiksberg- Håndværker.dk

Case

Nye fliser, klinker og kanter i indkørsel til hus på Frederiksberg

Der er lagt ca. 20-22 m2 nye fliser og klinker med tilhørende kanter i indkørsel til hus på Frederiksberg. Det er de gamle klinker, der er anvendt, som bare er blevet renset og brugt igen.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2017

3 dage

Ikke oplyst

1809 Frederiksberg

31.247 håndværkere står klar til at hjælpe dig

Tags

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

Du får svar indenfor max 48 timer

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo