Ny carport, nyt Cembrit bølgeeternittag og nye KPK vinduer til hus i Glostrup

Den Glade Tømrer har stået for opførelsen af denne nye carport på 30 m2. I forbindelse med opførelsen af carporten er der lagt 185 m2 nyt eternittag på hele huset inkl. carpoten. Der er anvendt sorte eternitbølgeplader fra Cembrit af typen B6 og også opsat nye ståltagrender fra Lindab. På stern og vindskeder er der opsat ny beklædning med Cembrit HardiePlank brædder, der også er sorte, hvorimod der på gavlene er opsat hvid HardiePlank. Alle døre og vinduer i huset er blevet udskiftet til nye KPK vinduer i træ/alu med 2-lags glas og frisk luft ventil i karmen. Til beklædningen ved vinduerne er der opsat Cembrit PLAN facadebrædder.
Udført af

Pris ikon
  • Pris:
    ca. 500.000,-

Tid
  • Tid:
    3 måneder

  • Sted:
    Glostrup

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

De leverede materialerne til projektet


Kundens anbefaling af Den Glade Tømrer ApS - TLF: 42 90 30 60


Kunde billede

Janni Harvits

Juli 2017

nyt tag, vinduer,carport
Kan kun anbefale den Den glade tømrer, virkelig kvalitets arbejde, huset blev modaniseret fra der var bygget i 1970 hus til nutidens løsninger, god kommunikation med håndværker, tidsplan var overholdt, og meget flot oprydninge efter opgaven var afsluttet. Dette var en stor opgave og selv haven stod snor liger efter de var færdige. Kan kun anbefale 100%