Ny carport med brændeskur og isoleret udhus i Frederiksværk nær Hundested

Ny carport i træ med brændeskur på den ene side og isoleret udhus på den anden side. Modellen er en Davidsen carport (model 65418). Den er på 54 m2 inkl. brændeskuret og udhuset. Udhuset udgør 18 m2 og det er isoleret med 100 mm isolering. Udhusdør og vinduer er også isoleret. Der er anvendt røde eternit tagplader (B7 tagplader).
Udført af

Pris ikon
  • Pris:
    ca. 90.000 ,-

  • Sted:
    Frederiksværk

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

De leverede materialerne til projektet


Kundens anbefaling af BS Byggeservice ApS


Kunde billede

Michael Schønemann

Marts 2016

CARPORT MED REDSKABSRUM FRA DAVIDSEN
Stig Jensens indsats ifm opførelsen af dobbelt carport med redskabsrum fra Davidsens byggemarked har fra start til slut været helt upåklagelig. Prosjektet startede med, at vi havde fået leveret en udhusdør, som Stig øjeblikkelig så kunne monteres i en højere udgave. Stig tog alt besværet med at få fat i den højere dør med hængsler i den rette side og gjorde det om aftenen i sin fritid, lissom han returnerede den lavere dør uden noget besvær for os. Og sådan har det været hele vejen igennem byggeriet. Stig arbejder MEGET effektivt, har det fulde overblik, også når bygherren får gode ideer. Og Stig selv har mange gode ideer og forslag at byde på undervejs, så han er både kreativ og konstruktiv. Stig overholder - og husker - alle aftaler 100%. Kort sagt: Uden forbehold min bedste anbefaling. Michael Schønemann.