Ny 38 m2 tilbygning og ny carport i Herning

Tilbygning og carport til hus i Herning. Carporten er specieltbygget, så den passede til boligen og tilbygningen er ligeledes lavet, så den passede med det eksisteerende byggeri. Der er anvendt Kastrup vinduer og døre, inventar fra Kvik, gulv fra Tarkett og beklædning fra Superwood.
Udført af

Tid
  • Tid:
    ca. 2 måneder

  • Sted:
    Herning

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

De leverede materialerne til projektet


Kundens anbefaling af Husets Tømrer og Snedker


Kunde billede

Kenneth K. Heesgaard

Januar 2015

Tilbygning 38m2 og Carport
Vi havde valgt Husets tømrer & Snedker til at stå for tilbygning af 38m2 værelser samt ny opførelse af carport. Husets tømrer stod som hovedentreprenør og havde derfor ansvaret for både støbe, murer, elektriker og blikkenslager arbejdet. Vi er generelt meget tilfredse med samarbejdet og har netop taget både tilbygning og carport I brug. Husets tømrer var altid nem at komme I kontakt med og alle mindre udenståender er blevet løst på en tilfredstillende måde. Generelt har kvaliteten været I top, ligeledes fra de udvalgte underleverandører. Dog mangler der stadig enkelte ting at blive lavet fra elektrikeren selvom arbejdet reelt er færdig anmeldt. Dette er der dog en plan for hvordan det bliver gribet an.