Ny 1. sal inkl. nyt tag med Randers tegl i Vedbæk nær Hørsholm

Huset havde en flad tilbygning, hvorpå der er blevet bygget en helt ny 1. sal. Tag-konstruktionen var altså ikke-eksisterende da Ansø Byg Erhverv ApS begyndte, og alt er bygget fra bunden. Der er lagt nyt 220 m2 tag med Randers Tegl, og opsat nye zink tagrender fra NG Zink. På hver side af taget er der tre kviste, hvor de tre kviste ud mod haven har franske døre og balkon. Gavlen har fået en indbygget balkon med trappe ned til haven. Alle vinduer og døre til kviste og balkon er fra Outline. Derudover har Ansø Byg Erhverv også opført en helt ny og stor garage med plads til tre biler. På garagetaget er der lagt Icopal tagpap af typen Top 500 med listedækning. Garagen indeholder et værksted, fyrrum og et redskabsrum.
Udført af

Pris ikon
  • Pris:
    ca. 1.650,000 ,-

Tid
  • Tid:
    ca. 5 måneder

  • Sted:
    Vedbæk

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

De leverede materialerne til projektet


Kundens anbefaling af ANSØ GRUPPEN A/S


Kunde billede

Elisabeth og Finn Enbom

Februar 2017

Ny 1 sal og garage
Vi bor på Immortellevej i Vedbæk et gammelt hus fra 1917. Til huset er der en flad tilbygning, som vi ville ønskede en 1 sal på. Derfor lavede vi nogle arkitekttegninger og præsenterede dem for Ansø. Ansø havde vi tidligere brugt, da loftet på det gamle hus blev omdannet til et skønt 35 m2 tagværelse med et unikt organisk isoleringsprodukt. Ansø har hele tiden stor forståelse for vores behov og ønsker, og i dag har vi nu en smuk 1 sal med rødt tegltag på tilbygningen. På hver side af taget er der 3 kviste, hvor de 3 mod haven har franske døre og balkon og så har gavlen fået en indbygget terasse med trappe til haven. Derudover har Ansø også bygget en stor garage til 3 biler foran huset. Vi er ovenud tilfredse med Ansø og medarbejderne. Al kommunikation foregår på dansk, hvilket gør os trygge, misforståelser undgås. Vi ønsker at give Ansø de allerbedste anbefalinger. Vi har allerede besluttet igen at bruge Ansø, når resten af huset skal renoveres. Med venlig hilsen familien Enbom