Lavet af firmaet

Tømrermester Per Winther

Flot totalrenovering af 120 m2 sommerhus inkl. stor ny træterrasse i Asnæs Tømrermester Per Winther har stået for en totalrenovering af dette sommerhus på 120 m2. Gulvet er et Pitch Pine nåletræsgulv der er blevet afslebet og har efterfølgende fået ludbehandling. Pitch Pine gulve har en rigtig flot struktur og er knastfrie. Alle vinduer er nye Krone vinduer. På badeværelset er der nyt Duravit toilet med Geberit trykknap og cisterne. Håndvasken er ligeledes fra Duravit, armaturet fra VOLA og bruseren fra Grohe. Der er også installeret et nyt varmesystem med en luft-til-vand varmepumpe fra Bosch. Udenfor er der lavet en ny træterrasse på 110 m2 i Douglasgran terrassebrædder. fra Tømrermester Per Winther | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} Tømrermester Per Winther har stået for en totalrenovering af dette sommerhus på 120 m2. 

Gulvet er et Pitch Pine nåletræsgulv der er blevet afslebet og har efterfølgende fået ludbehandling. Pitch Pine gulve har en rigtig flot struktur og er knastfrie. Alle vinduer er nye Krone vinduer. 

På badeværelset er der nyt Duravit toilet med Geberit trykknap og cisterne. Håndvasken er ligeledes fra Duravit, armaturet fra VOLA og bruseren fra Grohe. 

Der er også installeret et nyt varmesystem med en luft-til-vand varmepumpe fra Bosch. 

Udenfor er der lavet en ny træterrasse på 110 m2 i Douglasgran terrassebrædder.  fra Tømrermester Per Winther | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/flot-totalrenovering-af-120-m2-sommerhus-inkl/13483 http://Håndværker.dk/projekt/flot-totalrenovering-af-120-m2-sommerhus-inkl/13483 http://Håndværker.dk/projekt/flot-totalrenovering-af-120-m2-sommerhus-inkl/13483
Hørløkkevej 22 4450 Denmark
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 63
kr. 7000kr/m2 In stock
Per Winther Per Winther 1997-1-1 1 20161302 20161302 Flot totalrenovering af 120 m2 sommerhus inkl. stor ny træterrasse i Asnæs
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 63
Hørløkkevej 22 4450 Denmark
Flot totalrenovering af 120 m2 sommerhus inkl. stor ny træterrasse i asnæs - Håndværker.dk

Case

Flot totalrenovering af 120 m2 sommerhus inkl. stor ny træterrasse i Asnæs

Tømrermester Per Winther har stået for en totalrenovering af dette sommerhus på 120 m2. Gulvet er et Pitch Pine nåletræsgulv der er blevet afslebet og har efterfølgende fået ludbehandling. Pitch Pine gulve har en rigtig flot struktur og er knastfrie. Alle vinduer er nye Krone vinduer. På badeværelset er der nyt Duravit toilet med Geberit trykknap og cisterne. Håndvasken er ligeledes fra Duravit, armaturet fra VOLA og bruseren fra Grohe. Der er også installeret et nyt varmesystem med en luft-til-vand varmepumpe fra Bosch. Udenfor er der lavet en ny træterrasse på 110 m2 i Douglasgran terrassebrædder.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2017

4 måneder

5-7.000kr/m2 kr.

4550 Asnæs

Tømrermester Per Winther

Materialerne brugte på projektet er fra følgende producenter

Bruser
Grohe A/S
Trykknap
Geberit A/S
Varmepumpe
Bosch Termoteknik
Håndvask
Duravit A/S
Toilet
Duravit A/S
Armatur
VOLA
Vinduer
Krone Vinduer
Varmepumpe
Bosch Termoteknik

Vurdering af

Tømrermester Per Winther

4.8

Baseret på 439 byggeopgaver og anbefalinger

97 %

95 %

97 %

96 %

97 %

Tags

Behov for inspiration til dit næste byggeprojekt?

Læs vores mange artikler her

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmark

Du får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmark

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo