Flot nyt haveanlæg Flot forvandling af have inklusiv fliseterrasse, indkørsel, blomsterbede i Frederikssund. Harmonisk og sammenhængende uderum bestående af et stort terrassemiljø på to af husets sider med blomsterbede samt en indkørsel. Der er anvendt lyse 30x60 cementfliser, som blev lagt på tre sider af huset. Området blev kantet af med antokitgrå Holmegårdssten, som skabte en flot ramme op imod huset, blomsterbedene og græsplænen. Den høje pris skyldes, at der var en del bortkørsel af jord. fra Twl Anlæg | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} Flot forvandling af have inklusiv fliseterrasse, indkørsel, blomsterbede i Frederikssund. Harmonisk og sammenhængende uderum bestående af et stort terrassemiljø på to af husets sider med blomsterbede samt en indkørsel. Der er anvendt lyse 30x60 cementfliser, som blev lagt på tre sider af huset. Området blev kantet af med antokitgrå Holmegårdssten, som skabte en flot ramme op imod huset, blomsterbedene og græsplænen. 

Den høje pris skyldes, at der var en del bortkørsel af jord. fra Twl Anlæg | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/flot-nyt-haveanlag/3104 http://Håndværker.dk/projekt/flot-nyt-haveanlag/3104 http://Håndværker.dk/projekt/flot-nyt-haveanlag/3104
Ryevej 5 4281 Denmark
4 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 6
kr. 150000 In stock
Thomas Lundquist Thomas Lundquist 2003-1-1 1 27421709 27421709 Flot nyt haveanlæg
4 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 6
Ryevej 5 4281 Denmark
Flot nyt haveanlæg- Håndværker.dk

Case

Flot nyt haveanlæg

Flot forvandling af have inklusiv fliseterrasse, indkørsel, blomsterbede i Frederikssund. Harmonisk og sammenhængende uderum bestående af et stort terrassemiljø på to af husets sider med blomsterbede samt en indkørsel. Der er anvendt lyse 30x60 cementfliser, som blev lagt på tre sider af huset. Området blev kantet af med antokitgrå Holmegårdssten, som skabte en flot ramme op imod huset, blomsterbedene og græsplænen. Den høje pris skyldes, at der var en del bortkørsel af jord.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2015

1 måned

150.000 kr.

3600 Frederikssund

31.247 håndværkere står klar til at hjælpe dig

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

Du får svar indenfor max 48 timer

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo