Flot ny udestue på 32 m2 i Hørsholm nær Hillerød opført af Tømrermester Per Winther

Kunden ønskede en udestue, der kunne udgøre en naturlig forlængelse af huset. Opgaven bestod i støbning af nyt fundament med isolering under. Det blev efterfølgende beklædt med grå, frostsikre fliser. Skydedørene er fire-lags-døre fra Winther Door, som har den særlige egenskab, at de kan åbnes helt op ud til. Udestuen er 32 m2 inkl. et praktisk opbevaringsrum.
Udført af

Tid
  • Tid:
    3 uger

  • Sted:
    Hørsholm

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

Kundens anbefaling af Tømrermester Per Winther


Kunde billede

Marianne Heide

Juli 2015

Tilbygning af 30 m2 udestue
Da vi skulle have tilbygget 30 m2 udestue, var det vigtig for os at udestue, skulle være en naturlig forlængelse af selve huset og stå klart, når vi kom hjem fra sommerferien. Det var derfor vigtig for os at finde en professionel tømrer, der kunne sit håndværk og være færdig til aftalt tid. På www.håndværker.dk fandt vi Tømrermester Per Winter, som havde mange rigtig gode anbefalinger og som vort valg faldt på, selvom han kom lang væk fra Hørsholm. Et valg der ikke kunne have været gjort bedre. Per knoklede på fra kl. 6:30 til sen eftermiddag og dagen, hvor vi returnerede fra ferie, stod udestuen fuldkommen klar. Ikke alene er udestuen opført lang federe end vi havde forestillet os, men da vi var blevet ”brændt af” af muren, der skulle lave fundamentet, havde Per ”reddet os” og påtaget sig selv også at lave både fundamentet og lægge udestuens flisegulv. Udover at Per Winter udføre håndværk af topkvalitet og holder, hvad han lover, så var hans rådgivning, omkring valg af gulvbelægning, vinduer/døre etc. ”lige i skabet” … og det hele til en rigtig fornuftig pris. Kan kun varmt anbefale Tømrermester Per Winter. En professionel, ærlig og kvalitetsbevist håndværker, men den luneste humor ?