Lavet af firmaet

Murerfirmaet Sander ApS

Flot totalrenovering af kælder i Vanløse nær København Denne kælder i Vanløse er blevet totalrenoveret så den nu har et lækkert nyt badeværelse, et bryggers, to brugbare værelser og flotte gangarealer. Det nye badeværelse har på gulvet fliser der ligner træ (valnød) fra Mosaikhjørnet. I brusekabinen er der opsat glasfliser fra Fired Earth, som også er brugt ved håndvasken. Håndvasken er fra Duravit og vandhane, bruser og håndklædetørrer er alle fra VOLA. Badekaret er typen Boheme 182 fra Bad&Stil, og saunaen er fra Bedre Bad med Duravit styresystem. Badeværelset er omkring 9 m2 stort. Fliserne fra badeværelset går igen i hele kælderen, hvor er der lagt ca. 40 m2 fliser. Alle kældervægge er blevet pudset fint op og der er i bryggerset lavet en lem med pålimede fliser der skjuler pumpebrønden. fra Murerfirmaet Sander ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} Denne kælder i Vanløse er blevet totalrenoveret så den nu har et lækkert nyt badeværelse, et bryggers, to brugbare værelser og flotte gangarealer.

Det nye badeværelse har på gulvet fliser der ligner træ (valnød) fra Mosaikhjørnet. I brusekabinen er der opsat glasfliser fra Fired Earth, som også er brugt ved håndvasken. Håndvasken er fra Duravit og vandhane, bruser og håndklædetørrer er alle fra VOLA. Badekaret er typen Boheme 182 fra Bad&Stil, og saunaen er fra Bedre Bad med Duravit styresystem. Badeværelset er omkring 9 m2 stort. 

Fliserne fra badeværelset går igen i hele kælderen, hvor er der lagt ca. 40 m2 fliser. Alle kældervægge er blevet pudset fint op og der er i bryggerset lavet en lem med pålimede fliser der skjuler pumpebrønden. 
 fra Murerfirmaet Sander ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/flot-totalrenovering-af-kalder-i-vanlose-nar/12172 http://Håndværker.dk/projekt/flot-totalrenovering-af-kalder-i-vanlose-nar/12172 http://Håndværker.dk/projekt/flot-totalrenovering-af-kalder-i-vanlose-nar/12172
Bovneager 29 2600 Denmark
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 21
kr. 350000 In stock
Michael Sander Michael Sander 2012-1-1 1 34485704 34485704 Flot totalrenovering af kælder i Vanløse nær København
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 21
Bovneager 29 2600 Denmark
Flot totalrenovering af kælder i vanløse nær københavn- Håndværker.dk

Case

Flot totalrenovering af kælder i Vanløse nær København

Denne kælder i Vanløse er blevet totalrenoveret så den nu har et lækkert nyt badeværelse, et bryggers, to brugbare værelser og flotte gangarealer. Det nye badeværelse har på gulvet fliser der ligner træ (valnød) fra Mosaikhjørnet. I brusekabinen er der opsat glasfliser fra Fired Earth, som også er brugt ved håndvasken. Håndvasken er fra Duravit og vandhane, bruser og håndklædetørrer er alle fra VOLA. Badekaret er typen Boheme 182 fra Bad&Stil, og saunaen er fra Bedre Bad med Duravit styresystem. Badeværelset er omkring 9 m2 stort. Fliserne fra badeværelset går igen i hele kælderen, hvor er der lagt ca. 40 m2 fliser. Alle kældervægge er blevet pudset fint op og der er i bryggerset lavet en lem med pålimede fliser der skjuler pumpebrønden.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2017

ca. ½ år

300-350.000 kr.

2720 Vanløse

Murerfirmaet Sander ApS

Materialerne brugte på projektet er fra følgende producenter

Håndvask
Duravit A/S
Armatur
VOLA
Bruser
VOLA
Håndklædetørrer
VOLA

Vurdering af

Murerfirmaet Sander ApS

4.9

Baseret på 72 byggeopgaver og anbefalinger

99 %

98 %

98 %

100 %

99 %

Tags

Behov for inspiration til dit næste byggeprojekt?

Læs vores mange artikler her

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmark

Du får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmark

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo