Viessmann A/S

Viessmann A/S er en af Europas førende producenter inden for opvarmnings-, industri- og kølesystemer. Viessmann er bedst kendt for sine kvalitetsprodukter indenfor oliefyr og gasfyr, luft/vand-varmepumper, jordvarmepumper og ikke mindst boligventilation. Læs mere  

Guldalderen 2
2640 Hedehusene

Det leverer vi

Oliefyr
Gasfyr
Luft/vand varmepumper
Jordvarmepumper
Boligventilation
Viessmann

Lyden af stilhed – en støjsvag varmepumpe

Viessmann er kommet på gaden med en helt ny og optimeret udgave af Vitocal 222-S luft-til- vand varmepumpen. Varmepumpen har fået et løft hele vejen rundt, men stjernen i fokus er dens støjsvage egenskab. Den har nemlig et særdeles lavt støjniveau - helt ned til 35 decibel i 3 meters afstand!!

Vitocal 222-S er derfor det perfekte valg hvis du bor i rækkehus, tæt byggeri eller bare ønsker et lavt støjniveau. Derudover får du også et flot og moderne design, høje SCOP værdier, 210 liters indbygget varmtvandsbeholder og meget mere. Og så kan varmepumpen styres fra din app.


Hvor?

Viessmann A/S

Viessmann A/S er en af Europas førende producenter inden for opvarmnings-, industri- og kølesystemer.

Viessmann er bedst kendt for sine kvalitetsprodukter indenfor oliefyr og gasfyr, luft/vand-varmepumper, jordvarmepumper og ikke mindst boligventilation.

I Danmark sættes dagligt Viessmann produkter i alle typer bygninger:

  • Villaer
  • Rækkehuse
  • Boligforeninger og lejligheder
  • Mindre erhverv og kontorer
  • Kommuner, skoler, børnehaver og andre offentlige bygninger
  • Industri og landbrug

Viessmanns produktion ligger i Tyskland, og kvaliteten er helt i top. Det giver os mulighed for at give dig op til 5-10 års garanti på mange af vores produkter, således at du som forbruger altid er sikret bedst muligt.

Vi samarbejder landsdækkende med en lang række autoriserede Viessmann installatører, som er selvstændige, uddannede fagfolk og har gennemgået kurser i de nyeste produkter indenfor opvarmning og energiteknologier.

En Viessmann installatør sætter en stor ære i at levere håndværksmæssigt godt udført arbejde, så din totaloplevelse af såvel produkt som installation forhåbentlig lever op til Viessmann mærkets høje standard.

Vil du vide mere om Viessmann, så klik ind på www.viessmann.dk

Firmaportæt
Firmaportræt

Veluddannede eksperter i hele Danmark

Vi samarbejder landsdækkende med en lang række autoriserede Viessmann installatører, som er selvstændige, uddannede fagfolk og har gennemgået kurser i de nyeste produkter indenfor opvarmning og energiteknologier. Du kan derfor altid få hjælp af en specialist inden for netop den varmeløsning, du har behov for.

En Viessmann installatør sætter en stor ære i at levere håndværksmæssigt godt udført arbejde, så din totaloplevelse af både produkt og installation forhåbentlig lever op til Viessmann mærkets høje standard.