Papiruld Danmark

Papiruld Danmark A/S producerer isoleringsmaterialet Papiruld. Papiruld er et isoleringsgranulat, som produceres af danske overskuds- og genbrugsaviser. Isoleringsgranulat har den fordel, at det nemt kommer ud i alle hjørner og udfylder alle sprækker i den bygningskonstruktion, det indblæses i. Læs mere  

Brødeskovvej 40
3400 Hillerød

Det leverer vi


  • Papiruld
Papiruld

Veluddannede eksperter i hele Danmark

Papiruld Danmark har autoriserede installatører tilknyttet over hele landet, som er din sikkerhed for faglig og kompetent rådgivning. Alle installatørere er specielt udvalgt af os og udannede energivejledere i klimaskærm fra Teknologisk Institut. Vi kan derfor garanterer profesionel og fagflig vejledning både ift. nybyg og energirenovering.

Med en Papiruld installatør får du en isolatør, der leverer håndværksmæssigt solidt arbejde, som opfylder vores krav om kvalitetssikring.

Papiruld Danmark logo

Papiruld Danmark

Papiruld Danmark A/S producerer isoleringsmaterialet Papiruld. Papiruld er et isoleringsgranulat, som produceres af danske overskuds- og genbrugsaviser.

Isoleringsgranulat har den fordel, at det nemt kommer ud i alle hjørner og udfylder alle sprækker i den bygningskonstruktion, det indblæses i. Det gør, at isoleringen lægger sig som en varm dyne og isolerer optimalt.

Papiruld Danmark A/S har eksisteret i mere end 25 år, og vi isolerer mere end 5.000 huse hvert år. Hovedkontor og produktionsfaciliteter ligger i Hillerød.

Man kan anvende Papiruld i stort set alle bygningskonstruktioner såsom:

  • Loft
  • Hulmur / ydervægge
  • Etageadskillelse
  • Krybekælder
  • Skunk
  • Skillevægge

Vi har et landsdækkende netværk af autoriserede isolatører, som er uddannede fagfolk og har gennemgået kurser i de nyeste isoleringsmetoder. Vores isolatører anvender kun overenskomstansatte håndværkere, og de sætter alle en stor ære i at levere et godt håndværksmæssigt udført arbejde. Det er din garanti for høj kvalitet og god service.

Papiruld Danmark er førende inden for udvikling af målrettede og specialdesignede isoleringsmaterialer af cellulosefibre. De seneste år har vi lanceret tre nye produkter, som sikrer den bedst mulige isolering tilpasset den enkelte bygningskonstruktion; Papiruld Hulmur; iLock og Papiruld Lyd.

Vil du vide mere om Papiruld, så klik ind på www.papiruld.dk

Firmaportæt
Firmaportræt