Kunde billede

Nye vinduer
Har skiftet vinduer og nogle døre fra kpk. Jørgen Hornnæss er meget venlig
Læs mere  

Kunde billede

Lotte og Benny Kristensen

Juli 2017 | Anbefaling af Heba IVS

Nye vinduer
Vi kontakte Heba-boligrenovering fordi vi havde flere opgaver som de kunne løse på sammen tid. Vi skulle have nye marmoleum-click gulve i hele huset. Lavet helt nyt bad/bruseniche med elgulvvarme. Nyt
Læs mere   Læs mere  

KPK Døre & Vinduer A/S

Sådan bedømmes håndværkerne der arbejder med KPK Døre & Vinduer

417 anbefalinger

4,8 / 5    417 anbefalinger

KPK Døre & Vinduer producerer nogle af Danmarks bedste dør- og vinduesløsninger. Det sker under overskriften ordentlighed, der er et nøgleord. Læs mere  

Rogalandsvej 3
7900 Nykøbing M

Sådan bedømmes håndværkerne der arbejder med KPK Døre & Vinduer

417 anbefalinger

4,8 / 5    417 anbefalinger

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?


Hvor?

KPK Døre & Vinduer

KPK Døre & Vinduer producerer nogle af Danmarks bedste dør- og vinduesløsninger. Det sker under overskriften ordentlighed, der er et nøgleord på alle niveauer i virksomheden. Vores udgangspunkt er en kombination af gode, danske, håndværksmæssige traditioner med fokus på kvalitet og holdbarhed og en moderne, højteknologisk produktion.

KPK er et dansk vinduesbrand med produktion, udvikling og ledelse i Nykøbing Mors, hvor vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere. Vores medarbejdere er dedikerede fagfolk, der i samarbejde med den lokale håndværker sørger for, at kunden får god kvalitet hver eneste gang. Vi har konstant fokus på at sikre, at det er de rigtige materialer, der får den optimale behandling, inden vi leverer den færdige løsning.

KPK Døre & Vinduer er en del af Inwido-koncernen, Europas største producent af vinduer og blandt førende leverandører af døre. Inwido har ca. 4.000 ansatte og opererer i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Irland, Polen, UK og Østrig. I 2016 havde Inwido en omsætning på godt 4,5 mia. DKK.

 

Læs mere på www.kpk-vinduer.dk

Firmaportæt
Firmaportræt