FM Mattsson

FM Mattsson er en del af den svenske koncern FM Mattsson Mora Group AB, der er Nordeuropas ældste producent af armaturer. Gruppen sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater under de stærke og veletablerede varemærker FM Mattsson, Mora Armatur og Damixa. Læs mere  

Abildager 26
2605 Brøndby

Hvor?

FM Mattsson: Det professionelle valg

FM Mattsson armaturer og termostater er VVS’eren og installatørens foretrukne valg netop fordi produkterne er kendetegnet af høj kvalitet og innovativ teknik. FM Mattsson er blevet produceret i Sverige i over 150 år og er i dag Sveriges allerstørste producent og leverandør af vandhaner og termostater.

Armaturerne udmærker sig først og fremmest ved den høje kvalitet og de innovative tekniske løsninger. FM Mattsson var for eksempel først med keramisk tætning, frostsikre udendørsvandhaner og tilbyder som de eneste på markedet løsninger med trykstødsregulering samt tryk- og temperaturstyring.

For FM Mattsson er en vandhane ikke bare en vandhane – udover at give rent drikkevand, skal armaturet også hjælpe med at spare vand og energi og bidrage til vores miljøbevidste tilgang til klimaet. Vores armaturer løsninger indgår i flere testcases om energioptimering, hvor besparelsespotentialet altid overstiger 30%, men ofte ligger nærmere de 50-60 %. Flere danske energiselskaber har energi-godkendt FM Mattssons produkter og kan derfor yde energitilskud til vores armarturer.

FM Mattsson er en del af den svenske koncern FM Mattsson Mora Group AB, der er Nordeuropas ældste producent af armaturer. Gruppen sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater under de stærke og veletablerede varemærker FM Mattsson, Mora Armatur og Damixa.